Повезане вести

Војаж дигао Теиа Дору у небеса, па споменуо бившу: "Више ми се свиђа Рамонда, та песма Гнездо орлово је..."

Војаж дигао Теиа Дору у небеса, па споменуо бившу: "Више ми се свиђа Рамонда, та песма Гнездо орлово је..."

Мондо 10.03.2024
Војаж дао суд о избору за представника Србије за Евровизију, па коментаром пецнуо бившу Бресквицу. Војаж дао суд о избору за представника Србије за Евровизију, па коментаром пецнуо бившу Бресквицу. Другог марта изабрана је… »
(Видео) "значе ми то двоје људи што су се појавили": Бресквица о протесту испред РТС-а: "Они ме подржавају"

(Видео) "значе ми то двоје људи што су се појавили": Бресквица о протесту испред РТС-а: "Они ме подржавају"

Блиц 10.03.2024
Анђела Игњатовић Бресквица слетела је на аеродром "Никола Тесла" из Цириха, где је имала први наступ након такмичења на "Беовизији 2024". Певачица је за "Блиц" прокоментарисала и протест који је био заказан за јуче испред РТС-а… »
Бресквица одговорила Војажу након признања да му је Теиа Дора била фаворит! Ево шта му је поручила, њена реакција све говори…

Бресквица одговорила Војажу након признања да му је Теиа Дора била фаворит! Ево шта му је поручила, њена реакција све говори…

Курир 10.03.2024
Анђела Игњатовић Бресквица слетела је на аеродром "Никола Тесла" из Цириха, где је имала први наступ након такмичења на "Песми за Евровизији", те је одговорила бившем дечку Михајлу Веруовићу Војажу, који је открио да му је Теиа… »
Бресквица се утегла у хеланке, извајано тело у првом плану: Слетела у Београд, па одмах одговорила Војажу, ево шта је поручила…

Бресквица се утегла у хеланке, извајано тело у првом плану: Слетела у Београд, па одмах одговорила Војажу, ево шта је поручила…

Блиц 10.03.2024
Анђела Игњатовић Бресквица слетела је на аеродром "Никола Тесла" из Цириха, где је имала први наступ након такмичења на "Беовизији". Она се појавила у уским плавим хеланкама, које су истакле њену фигуру. Ми смо је питали за… »
"Дигла се певелика прашина око нечега што није важно": Војаж брутално о Бресквици, њеној песми и протестима: "Мени је боља…

"Дигла се певелика прашина око нечега што није важно": Војаж брутално о Бресквици, њеној песми и протестима: "Мени је боља…

Блиц 10.03.2024
Михаило Веруовић Војаж слетео је у Београд, а том приликом смо га на аеродрому питали за "Песму Евровизије" и његову бившу девојку Анђелу Игњатовић Бресквицу, која је на овом такмичењу освојила друго место. Он је истакао да је… »
Бресквица се огласила након што је протест подршке њој пропао

Бресквица се огласила након што је протест подршке њој пропао

Данас 10.03.2024
Жестоко најављивани протест због тога што „Гнездо орлово“ Анђеле Игњатовић Бресквице не иде на Евровизију, иако је према гласовима публике однела убедљиву победу, убедљиво је пропао када се на њему појавило само петоро… »
(Фото) "за мене ово значи победа": Бресквица донела одлуку након Беовизије - Огласила се и јавно поручила једно

(Фото) "за мене ово значи победа": Бресквица донела одлуку након Беовизије - Огласила се и јавно поручила једно

Блиц 10.03.2024
Анђела Игњатовић Бресквица са песмом "Гнездо орлово" се такмичила на "Песми за Евровизију" и освојила је друго место. Бресквица је важила за великог фаворита, а највећи број гласова је освојила управо од публике, док је Теиа… »
"За мене ово значи победа" Бресквица донела важну одлуку и јавно се огласила, поручила само једно!

"За мене ово значи победа" Бресквица донела важну одлуку и јавно се огласила, поручила само једно!

Курир 10.03.2024
Овогодишње такмичење " Песма за Евровизију" протекло је веома бурно, а чини се да је јавност била никад страственија када су фаворити у питању. Једна од највећих фаворита била је Анђела Игњатовић Бресквица са песмом "Гнездо… »
"За мене је ово победа" Бресквица се огласила после протеста испред зграде РТС-а!

"За мене је ово победа" Бресквица се огласила после протеста испред зграде РТС-а!

Мондо 10.03.2024
Анђела Игњатовић Бресквица се обратила фановима на Инстаграму. Анђела Игњатовић Бресквица се обратила фановима на Инстаграму Певачица Анђела Игњатовић Бресквица, једна од фавориткиња домаћег избора за представника на Песми… »
Огласила се Бресквица након пропалог протеста испред РТС

Огласила се Бресквица након пропалог протеста испред РТС

Нова 10.03.2024
Након синоћњег фијаска протеста који је организован испред зграде РТС јер Бресквица није одабрана за представницу Србије на Евровизији, огласила се и певачица. Она је на друштвеној мрежи Инстаграм објавила стори са свог наступа… »

Вести дана »