Povezane vesti
"Oćeš li ti da mi krenemo u mengele da te stavljamo": Zvicer pretio Kapetanu dok su ga držali Belivuk i Miljković! Šok…
Kurir 10.03.2024
"Robu, pare, krvnike - sve ćeš da nam daš do zadnjega. Jedino to može da te održi u životu" Ovim rečima se vođa kavačkog klana Radoje Zvicer preko "Skaja" obratio "škaljarcu" Milu Raduloviću Kapetanu, nakon što su ga zarobili Veljko Belivuk i… »
„A znaš li ti, jadan ne bio, kako je počeo rat?“: Zastrašujuća prepiska vođe kavačkog klana i otetog škaljarca
Nova 10.03.2024
"Robu, pare, krvnike - sve ćeš da nam daš do zadnjega. Jedino to može da te održi u životu", glasovna je poruka Radoja Zvicera koju je poslao škaljarcu Milu Raduloviću Kapetanu, nakon što su ga zarobili članovi kavačke grupe i preko njegovog… »
"Samo me nemojte mučiti": Jeziva prepiska otkrila: Mileta Kapetana "namestio" kum, Zvicer mu tražio da oda lokacije…
Blic 10.03.2024
"Robu, pare, krvnike - sve ćeš da nam daš do zadnjega. Jedino to može da te održi u životu", tu glasovnu poruku Radoje Zvicer poslao je škaljarcu Milu Raduloviću Kapetanu, nakon što su ga zarobili članovi kavačke grupe i preko njegovog… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 3 satajoš 79 povezanih
"Da završim Evroligu u 10. kolu? Hajde baš da vidimo!" Željko povisio ton, jedno pitanje ga iznerviralo
Mondo pre 9 minutajoš 43 povezane
Srbija izbegla poraz i poslednje mesto: Protiv Danske igramo za četvrtfinale Lige nacija!
Mondo pre 8 minutajoš 33 povezane
Kad Terzićev san postane java: "Osećao sam, rekao sam Duciju..."
Sportske.net pre 14 minutajoš 31 povezana