Povezane vesti
Dečak Nenad Bojić slomio sve sastavom: Mama je odlučila da mi bude samo sećanje, a ne izvor sreće
Telegraf 10.03.2024
Mama je odlučila da ne bude više sa nama, da ne bude više izvor moje sreće i sigurnosti. Odlučila je da mi bude samo sećanje, a ne "omiljeni glagol". Nesam želeo a ni mogao da poverujem u sve ovo. Danima sam se nadao da je to samo nešto što će proći… »
Kad ovo pročitatate suze same kreću: Dečak u Nikšiću rasplakao čitav region, maleni Nenad napisao literarni rad o majci koji…
RINA 10.03.2024
Kad ovo pročitatate suze same kreću: Dečak u Nikšiću rasplakao čitav region, maleni Nenad napisao literarni rad o majci koji dira pravo u srce Nikšić - Javna ustanova “Zahumlje” iz Nikšića, nagradila je učesnike literarnog konkursa “Mama je glagol od… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 58 povezanih

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 22 povezane

Ambasador SAD u Izraelu: Možda Britanija može da proglasi Francusku svojom kolonijom; Bronhtajn: 7. oktobar se ne bi dogodio da je postojala palestinska država
RTV pre 59 minutajoš 14 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 28 povezanih

Državna pomoć poljoprivrednim gazdinstvima stradalim u požaru najviše do 1,5 miliona dinara
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih