Povezane vesti
Vilagoš srebrna na Evropskom kupu
Politika 10.03.2024
Srpska atletičarka Adriana Vilagoš osvojila je srebrnu medalju u bacanju koplja na Evropskom kupu u bacanjima u portugalskoj Leiriji. Prvo mesto osvojila je Norvežanka Mari-Tereze Obst, koja je koplje bacila 61,69 metara. Vilagoš je u drugoj seriji… »
Nikad bolji početak Adriane Vilagoš
Sportski žurnal 10.03.2024
Naša bacačica koplja u Leiriji osvojila srebrnu medalju u apsolutnoj konkurenciji. Kup Evrope u bacačkim disciplinama održan je juče u Leiriji (Portugalija). Jedina srpska predstavnica bila je Adriana Vilagoš u bacanju koplja. Tek je zagazila u mlađe… »
Vesti dana »

Ekskluzivno za Politiku - Pešić: Ne pogađaju me kritike onih do kojih mi nije stalo
Sportski žurnal pre 16 minutajoš 20 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 16 minutajoš 18 povezanih

Opasan udar na kamčatki: Snažan zemljotres jačine 7,4 pogodio rusku obalu na Dalekom istoku!
Kurir pre 31 minutajoš 12 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Pravda pre 11 minutajoš 9 povezanih

Srpska lista počela izbornu kampanju Elek: Glas za Srpsku listu je glas za opstanak srpskog naroda
Alo pre 11 minutajoš 6 povezanih