Povezane vesti
„Ovo je propast jednog naroda, učinila bih sve da se istina čuje“: Ljiljana Blagojević u „Da sam ja neko“
N1 Info 10.03.2024
Stiže na vreme, kao i uvek, i kao i uvek, gradskim prevozom. Više se niko i ne čudi. Mada, nije oduvek bilo tako. Ali je uvek razlog bio isti. "Brže je i jednostavnije", kaže čuvena srpska glumica Ljiljana Blagojević u emisiji "Da sam ja neko". Do danas… »
„Ovo je propast jednog naroda, učinila bih sve da se istina čuje“: Ljiljana Blagojević u „Da sam ja neko“
Novi magazin 10.03.2024
Stiže na vreme, kao i uvek, i kao i uvek, gradskim prevozom. Više se niko i ne čudi. Mada, nije oduvek bilo tako. Ali je uvek razlog bio isti. "Brže je i jednostavnije", kaže čuvena srpska glumica Ljiljana Blagojević u emisiji "Da sam ja neko". Do danas… »
Vesti dana »
Raguš (SNS): Evroparlamentarci skratili sastanak, pokazali nezapamćeno nepoštovanje
Blic pre 18 minutajoš 50 povezanih
Nove cene goriva: Dizel i benzin u Srbiji skuplji za po dinar po litru
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih
Jorgić: Srbija bi sa još pet odsto akcija u NIS-u mogla da blokira određene odluke
Biznis i finansije pre 57 minutajoš 20 povezanih
"Pregovori svedeni na jedno pitanje": SAD, Ukrajina i Rusija danas na prvim trilateralnim razgovorima u Abu Dabiju
NIN pre 23 minutajoš 46 povezanih