Povezane vesti
„Ovo je propast jednog naroda, učinila bih sve da se istina čuje“: Ljiljana Blagojević u „Da sam ja neko“
N1 Info 10.03.2024
Stiže na vreme, kao i uvek, i kao i uvek, gradskim prevozom. Više se niko i ne čudi. Mada, nije oduvek bilo tako. Ali je uvek razlog bio isti. "Brže je i jednostavnije", kaže čuvena srpska glumica Ljiljana Blagojević u emisiji "Da sam ja neko". Do danas… »
„Ovo je propast jednog naroda, učinila bih sve da se istina čuje“: Ljiljana Blagojević u „Da sam ja neko“
Novi magazin 10.03.2024
Stiže na vreme, kao i uvek, i kao i uvek, gradskim prevozom. Više se niko i ne čudi. Mada, nije oduvek bilo tako. Ali je uvek razlog bio isti. "Brže je i jednostavnije", kaže čuvena srpska glumica Ljiljana Blagojević u emisiji "Da sam ja neko". Do danas… »
Vesti dana »

Slavimo Nevernog Tomu, "Sveti Toma, sedi doma": Ovaj svetac čuva pečat od oblaka, veruje se da štiti od vukova
Telegraf pre 39 minutajoš 6 povezanih

Ko je Ana Trišić Babić? Od novinara do predsednika Republike Srpske: Bogata biografija naslednice Milorada Dodika
Blic pre 43 minutajoš 5 povezanih

Na današnji dan: Umro Alija Izetbegović, Indonezija uvela hemijsku kastraciju pedofila
Radio 021 pre 39 minutajoš 3 povezane

Rusi bacili prvu navođenju vazdušnu bombu kod Harkova; napad na naftna i gasna postrojenja u Rusiji
RTS pre 8 minutajoš 5 povezanih