Повезане вести
"Рекао сам му: Биби, ти и ја ћемо имати ’дођи код Исуса’ састанак": Бајден шокирао све изјавом о премијеру Израела (видео)…
Курир 10.03.2024
Амерички председник Џо Бајден изјавио је, судећи према снимку који су пренели водећи светски медији, да је израелском премијеру Бењамину Нетањахуу казао да ће њих двојица обавити састанак "дођи код Исуса" у вези са питањем… »
Бајден шокирао изјавом о Нетањахуу, није знао да га снимају: Рекао сам му да ћемо имати састанак „дођи код Исуса“
Нова 10.03.2024
Амерички председник Џо Бајден, несвестан да се снима, рекао је након обраћања нацији једном демократском сенатору да је израелском премијеру Бењамину Нетањахуу поручио да ће имати "састанак типа дођи код Исуста" у вези… »
Није знао да га снимају: Бајден шокирао изјавом о Нетањахуу: Рекао сам му да ћемо имати састанак "дођи код Исуса"
Блиц 10.03.2024
Амерички председник Џо Бајден, несвестан да се снима, рекао је након обраћања нацији једном демократском сенатору да је израелском премијеру Бењамину Нетањахуу поручио да ће имати "састанак дођи код Исуста" у вези ситуације у… »
Вести дана »
Троје активиста у Новом Саду задржано преко ноћи у полицији, терете се за непристојно понашање
Недељник пре 38 минутајош 15 повезаних
Богдановић постигао 12 поена у поразу Лос Анђелес Клиперса од Финикса
Недељник пре 1 сатјош 18 повезаних
Сумњив пакет са прахом у бази "Ендруз" – више особа се разболело, Трамп боравио тамо дан раније
РТС пре 1 сатјош 13 повезаних
Мат: анализира привредну активност Србије: Индустријска производња јача, прерађивачки сектор доноси раст БДП-а, биће ефекта и на плате
Блиц пре 38 минутајош 7 повезаних