Povezane vesti
Kralj: Oduševljen sam kako je Ilić sudio derbi, pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo
Sportski žurnal 10.03.2024
Sportski direktor Partizana osvrnuo se i na izlaganje trenera Crvene zvezde. Sudija Pavle Ilić nije imao lak posao u 172. večitom derbiju, ali je utisak da nikoga nije oštetio i da nije uticao na rezultat. Crno-belima nije bilo po volji isključenje… »
Znam tog sudiju odranije! Partizanov direktor Kralj se oglasio o derbiju
Mondo 10.03.2024
Sportski direktor Partizana Ivica Kralj govoro je o suđenju Pavla Ilića u 172. "večitom" derbiju. Sportski direktor Partizana Ivica Kralj govoro je o suđenju Pavla Ilića u 172. "večitom" derbiju U FK PartIzan su ljuti zbog rada sudije Pavla Ilića… »
Kralj prezadovoljan suđenjem na derbiju: Očigledno su u Humskoj zadovoljni!
Hot sport 10.03.2024
Zanimljiva izjava nekadašnjeg golmana. Partizan je remizirao sa Crvenom zvezdom na Marakani rezultatom 2:2. Nakon meča, zanimljivu izjavu je imao jedan od glavnih ljudi u Humskoj Ivica Kralj. Ceo razgovor čuvenog golmana za MozzarrSport možete… »
Vesti dana »
Počela obraćanja govornika: Završena blokada Žeželjevog i Varadinskog mosta, studenti i građani okupljeni kod Mosta slobode u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 30 minutajoš 52 povezane
BLOG Hiljade ljudi se sliva ka Mostu slobode: „Ovo će nadmašiti Slaviju“
Vreme pre 2 satajoš 44 povezane
Palestinsko društvo zatvorenika: Oslobođeni pokazuju znakove mučenja i gladi
Insajder pre 4 satijoš 22 povezane
Branko Lazić proslavio pobedu u derbiju na nesvakidašnji način: „Zašto uvek ja?“ (foto)
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih