Povezane vesti

Lečić je na sudu sa njihovom ćerkom Anđelom, a SAD je spomenuo i njene roditelje: Otkrio u kakvom je odnosu sa Gagijem i…

Lečić je na sudu sa njihovom ćerkom Anđelom, a SAD je spomenuo i njene roditelje: Otkrio u kakvom je odnosu sa Gagijem i…

Kurir 10.03.2024
Branislav Lečić komentarisao je suđenje sa Anđelom Jovanović, pa spomenuo i njene roditelje, glumačke zvezde Gagija Jovanovića i Branku Pujić. Glumac Branislav Lečić podneo je tužbu protiv svoje koleginice Anđele Jovanović, zbog toga što je odbila da… »
Dragan Jovanović: Ponosan sam na ćerku što ima integritet na svoga taju

Dragan Jovanović: Ponosan sam na ćerku što ima integritet na svoga taju

Nedeljnik 10.03.2024
Glumac Dragan Gagi Jovanović kaže da je istovremeno šokiran i tužan, ali i ponosan na svoju ćerku Anđelu, koju je tužio kolega Branislav Lečić pošto je odbila da glumi s njim u istoj sceni u seriji „Radio Mileva“, prenosi N1. „Za neprijatan događaj sam… »
"Hrabra je na svog taju": Prva izjava Gagija Jovanovića nakon što mu je Lečić tužio ćerku Anđelu: Šokiran sam i tužan, otkrio…

"Hrabra je na svog taju": Prva izjava Gagija Jovanovića nakon što mu je Lečić tužio ćerku Anđelu: Šokiran sam i tužan, otkrio…

Blic 10.03.2024
Već danima glavna tema srpske javnosti je tužba koju je podneo glumac Branislav Lečić protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović jer je odbila da s njim glumi u istoj sceni serije „Radio Mileva“. On traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od… »
Dragan Jovanović o slučaju svoje ćerke i Lečića: Ponosan sam što ima integritet na svoga taju

Dragan Jovanović o slučaju svoje ćerke i Lečića: Ponosan sam što ima integritet na svoga taju

N1 Info 10.03.2024
Glumac Dragan Gagi Jovanović kaže da je istovremeno šokiran i tužan, ali i ponosan na svoju ćerku Anđelu, koju je tužio kolega Branislav Lečić pošto je odbila da glumi s njim u istoj sceni u seriji "Radio Mileva". „Za neprijatan događaj sam saznao tek… »
"Ljudi, da li ste vi normalni? To je završeno pre tri godine" Lečić ne prestaje s oglašavanjem nakon što je tužio Anđelu…

"Ljudi, da li ste vi normalni? To je završeno pre tri godine" Lečić ne prestaje s oglašavanjem nakon što je tužio Anđelu…

Kurir 10.03.2024
Branislav Lečić tužio je mlađu koleginicu Anđelu Jovanović jer nije htela da deli kadar s njim u seriji "Radio Mileva", a glumac se ponovo oglasio povodom ocog slučaja gostujući u Jutarnjem programu. On je sada govorio o aktuelnom slučaju, ali je pomenuo… »

Vesti dana »