Повезане вести
Лечић је на суду са њиховом ћерком Анђелом, а САД је споменуо и њене родитеље: Открио у каквом је односу са Гагијем и…
Курир 10.03.2024
Бранислав Лечић коментарисао је суђење са Анђелом Јовановић, па споменуо и њене родитеље, глумачке звезде Гагија Јовановића и Бранку Пујић. Глумац Бранислав Лечић поднео је тужбу против своје колегинице Анђеле Јовановић, због… »
Драган Јовановић: Поносан сам на ћерку што има интегритет на свога тају
Недељник 10.03.2024
Глумац Драган Гаги Јовановић каже да је истовремено шокиран и тужан, али и поносан на своју ћерку Анђелу, коју је тужио колега Бранислав Лечић пошто је одбила да глуми с њим у истој сцени у серији „Радио Милева“, преноси Н1. „За… »
"Храбра је на свог тају": Прва изјава Гагија Јовановића након што му је Лечић тужио ћерку Анђелу: Шокиран сам и тужан, открио…
Блиц 10.03.2024
Већ данима главна тема српске јавности је тужба коју је поднео глумац Бранислав Лечић против млађе колегинице Анђеле Јовановић јер је одбила да с њим глуми у истој сцени серије „Радио Милева“. Он тражи да му Анђела Јовановић… »
Драган Јовановић о случају своје ћерке и Лечића: Поносан сам што има интегритет на свога тају
Н1 Инфо 10.03.2024
Глумац Драган Гаги Јовановић каже да је истовремено шокиран и тужан, али и поносан на своју ћерку Анђелу, коју је тужио колега Бранислав Лечић пошто је одбила да глуми с њим у истој сцени у серији "Радио Милева". „За непријатан… »
"Људи, да ли сте ви нормални? То је завршено пре три године" Лечић не престаје с оглашавањем након што је тужио Анђелу…
Курир 10.03.2024
Бранислав Лечић тужио је млађу колегиницу Анђелу Јовановић јер није хтела да дели кадар с њим у серији "Радио Милева", а глумац се поново огласио поводом оцог случаја гостујући у Јутарњем програму. Он је сада говорио о… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 48 минутајош 4 повезане
ЦИК није верификовала Српску листу за изборе 28. децембра: огласио се ОЕБС
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Бизнис форум у Скопљу окупиће сутра 200 македонских и српских привредника
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Драма на 2.200 метара висине: Спасиоци евакуисали војнике са планине у БиХ, стигао им хитан позив
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана