Povezane vesti
Nije mu bilo bolje, on mu tražio 700€ Ispovest majke preminulog Marijana, koga je lečio Miroljub Petrović: Za 40 dana…
Kurir 11.03.2024
"Marijan i ja smo ostali bez njegovog oca i on je zbog tog gubitka dobio averziju prema medicini. To je razlog zašto se, kada mu je dijagnostikovan kancer pankreasa, obratio za pomoć Miroljubu Petroviću, imajući u njega puno poverenje. Izgubila sam… »
Ispovest majke preminulog marijana! Hteo je da se leči tinkturama Miroljuba Petrovića: Za 40 dana oslabio 20 KG!
Mondo 11.03.2024
Kako navode iz Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, Miroljubu Petroviću su oduzeti predmeti izvršenja krivičnog dela – tinkture, ekstrakti, čajevi i sokovi. Kako navode iz Osnovnog javnog tužilaštva u Leskovcu, Miroljubu Petroviću su oduzeti… »
"Čovek koji mi je ubio dete je na slobodi": Majka preminulog mladića koji se lečio kod Miroljuba Petrovića ogorčena…
Blic 11.03.2024
"Marijan i ja smo ostali bez njegovog oca i on je zbog tog gubitka dobio averziju prema medicini. To je razlog zašto se, kada mu je dijagnostikovan kancer pankreasa, obratio za pomoć Miroljubu Petroviću, imajući u njega puno poverenje. Izgubila sam… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Posle prekida zaključena rasprava o budžetu – opozicija ometala rad, sednica na ivici tuče
RTS pre 2 satajoš 180 povezanih
Policajac na kog je Kostić prsnuo sprej: Povšinske povrede oba oka i crvenilo
Danas pre 8 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 39 povezanih