Повезане вести

Ива Гргурић вади све силиконе! Старлета не жели више да буде пластична: Ово ми је неки пут већ да радим груди...

Ива Гргурић вади све силиконе! Старлета не жели више да буде пластична: Ово ми је неки пут већ да радим груди...

Курир 11.03.2024
Ива Гргурић решила је да извади силиконске имплантате из груди, а у клинику је дошла управо са мајком. Хрватска старлета сама је донела овакву одлуку, коју сматра исправном. - Осећам се као да сам кренула на кафу, а не на… »
(Видео) Ива Гргурић вади силиконе из груди: Ухватили смо је испред болнице, повела и мајку, ево како она изгледа: "Операција…

(Видео) Ива Гргурић вади силиконе из груди: Ухватили смо је испред болнице, повела и мајку, ево како она изгледа: "Операција…

Блиц 11.03.2024
Победница треће сезоне ријалитија “Задруга“ Ива Гргурић од када се појавила у медијима јавно је говорила о својим корекцијама како на телу, тако и на лицу. Међутим, од када је урадила силиконе у грудима писали су се бројни… »
"Чула сам приче да врачам мушкарцима" Јована Јеремић проговорила о дечку бизнисмену: "Леи је Драган као други отац, а ја…

"Чула сам приче да врачам мушкарцима" Јована Јеремић проговорила о дечку бизнисмену: "Леи је Драган као други отац, а ја…

Блиц 11.03.2024
Водитељка Јована Јеремић након медијске илегале за "Блиц" говорила је о детаљима љубавне везе са богатим првредником Драганом Станковићем, ког њена ћерка Леа доживљава као другог оца, Песми за Евровизију, али и градским… »

Вести дана »