Повезане вести

"Значи то можемо да будемо тај доктор у пензији и ја" Предраг је Ланета видео пар дана пред смрт: "Кад сам му поменуо ћерку..."…

"Значи то можемо да будемо тај доктор у пензији и ја" Предраг је Ланета видео пар дана пред смрт: "Кад сам му поменуо ћерку..."…

Курир 11.03.2024
Легендарни глумац Предраг Пепи Смиљковић (чувени Тика Шпиц) био је један од најближих колега и пријатеља покојном великану српског глумишта Милану Ланету Гутовићу. Он је сада проговорио о последњим данима свог пријатеља, али… »
Овај глумац је Ланета Гутовића видео 2 дана пред смрт, није био сам у соби: "Када сам му поменуо ћерку..."

Овај глумац је Ланета Гутовића видео 2 дана пред смрт, није био сам у соби: "Када сам му поменуо ћерку..."

Телеграф 11.03.2024
Пепи је ексклузивно за Телеграф.рс проговорио о последњим данима свог пријатеља Ланета Гутовића и тврдњи његове ћерке Милице да је насилно лишена наследства. Легендарни глумац Предраг Пепи Смиљковић (чувени Тика Шпиц) био је… »
Тика шпиц о болести ланета гутовића! Глумац му послао само једну поруку: "Крио је колико је болестан, мислио сам да је све у…

Тика шпиц о болести ланета гутовића! Глумац му послао само једну поруку: "Крио је колико је болестан, мислио сам да је све у…

Курир 11.03.2024
Глумац Предраг Пепи Смиљковић је открио какав је био Милан Лане Гутовић последњих дана у болници, али је изнео и свој став по питању ћерке Милице и њених тврдњи да су она и сестра, како она тврди, лажно лишене наследства… »
Адвокат о тестаменту Милана Ланета Гутовића: Његове ћерке под овим условима могу остати без наследства, спор ће трајати…

Адвокат о тестаменту Милана Ланета Гутовића: Његове ћерке под овим условима могу остати без наследства, спор ће трајати…

Курир 11.03.2024
Милица Гутовић, најстарија од четворо деце преминулог глумца Милана Ланета Гутовића, навела је да постоји могућност сценарија у којем остаје без наследства свог оца, због усменог тестамента/завештања, које је наводно покојни… »
"То можемо да будемо само доктор и ја!" Ланетова ћерка тврди да је преварена за наследство, а он га је последњи видео

"То можемо да будемо само доктор и ја!" Ланетова ћерка тврди да је преварена за наследство, а он га је последњи видео

Мондо 11.03.2024
Глумац Предраг Пепи Смиљковић говорио је о последњим данима Ланета Гутовића, али и тврдњама ћерке Милице да је оштећена за наследство. Глумац Предраг Пепи Смиљковић говорио је о последњим данима Ланета Гутовића, али и… »
Ћерка Ланета Гутовића изнела у јавност тешке оптужбе – тврди да је преварена за наследство: „Док је тата био на самрти…

Ћерка Ланета Гутовића изнела у јавност тешке оптужбе – тврди да је преварена за наследство: „Док је тата био на самрти…

Нова 11.03.2024
Милан Лане Гутовић преминуо је 25. августа 2021. године у 76. години после дуге и тешке болести, а његова ћерка Милица Гутовић сада је изнела у јавност детаље о породичном наследству. Милица Гутовић, најстарија ћерка покојног… »
"Оца ниси видела 30 година, не обмањуј јавност" Тешке оптужбе на рачун ћерке Ланета Гутовића након њених тврдњи да је…

"Оца ниси видела 30 година, не обмањуј јавност" Тешке оптужбе на рачун ћерке Ланета Гутовића након њених тврдњи да је…

Курир 11.03.2024
Испод објаве Милице Гутовић, ћерке Милана Ланета Гутовића, осванули су бројни коментари подршке, али и они који су изнели потпуно другачију перспективу њене приче да је оштећена за очево наследство. Њена објава изазвала је… »
Ко је ћерка Ланета Гутовића која тврди да је преварена за наследство: Милицу смо гледали у хит серијама, а има још једно…

Ко је ћерка Ланета Гутовића која тврди да је преварена за наследство: Милицу смо гледали у хит серијама, а има још једно…

Курир 11.03.2024
Милица Гутовић, ћерка нашег легендарног глумца Милана Ланета Гутовића, која је у јавност изашла с тврдњама да је преварена за наследство свог покојног оца, такође је уметница, а бави се и педагошким радом. Она је најстарије дете… »
Глумила у популарним серијама, па променила занимање: Ево чиме се бави ћерка Ланета Гутовића која тврди да је преварена за…

Глумила у популарним серијама, па променила занимање: Ево чиме се бави ћерка Ланета Гутовића која тврди да је преварена за…

Блиц 11.03.2024
Најстарија ћерка покојног глумца Милана Ланета Гутовића, која тврди да је преварена за наследство, је призната балерина која се опробала и као глумица. Милица Гутовић је најстарија ћерка Ланета Гутовића. Он из два брака има… »
Ћерка Ланета Гутовића у видеу показала очеву последњу фотографију: Тврди да је ово један од доказа да је преварена за…

Ћерка Ланета Гутовића у видеу показала очеву последњу фотографију: Тврди да је ово један од доказа да је преварена за…

Курир 11.03.2024
Ћерка покојног глумца Милана Ланета Гутовића, објавила је на Фејсбуку видео у ком тврди да је медицинска сестра пред смрт њеног оца увела двојицу мушкараца на интензивну негу, а који нису били у сродству са Ланетом, и на тај… »
Трагом наследства - из два брака имао је четворо деце: Овако изгледа породица покојног Ланета Гутовића фото

Трагом наследства - из два брака имао је четворо деце: Овако изгледа породица покојног Ланета Гутовића фото

Мондо 11.03.2024
Јавност је остала затечена исповешћу ћерке глумца Ланета Гутовића, у којој тврди да је медицинска сестра у болници у којој је лежао довела непознате сведоке, и лишила их наследства. Јавност је остала затечена исповешћу ћерке… »
Ћерка тврди да је преварена за наследство, а Лане живео у контејнеру који прокишњава! Имао два кревета и купатило

Ћерка тврди да је преварена за наследство, а Лане живео у контејнеру који прокишњава! Имао два кревета и купатило

Мондо 11.03.2024
Ћерка прослављеног глумца Ланета Гутовића изнела је шок тврдњу да је преварена за наследство током његових последњих дана, а он раније испричао где највише воли да проводи време. Ћерка прослављеног глумца Ланета Гутовића… »
Име прве супруге никад није изговорио у јавности, а ево како изгледа друга жена ланета гутовића: Ради у озбиљној установи

Име прве супруге никад није изговорио у јавности, а ево како изгледа друга жена ланета гутовића: Ради у озбиљној установи

Курир 11.03.2024
Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је у 76. години живота на Војномедицинској академији након тешке болести, а његова ћерка је сада изнела тешке оптужбе и тврди да је преварена за наследство. Легендарни Милан Лане Гутовић… »

Вести дана »