Povezane vesti
„Ući ćemo u Rafu, imam i ja svoje crvene linije“: Netanjahu prkosi Bajdenu, ne odustaje od invazije na sklonište Palestinaca…
Nova 11.03.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu branio je svoju politiku i odluke u vezi Pojasa Gaze, nakon što je američki predsednik Džozef Bajden rekao da izraelski lider „više povređuje Izrael nego što mu pomaže“. „Ne znam tačno šta je predsednik mislio, ali… »
Netanjahu o kritikama Bajdena: Pogrešno i lažno
NIN 11.03.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas da su kritike koje mu je uputio američki predsednik Džozef Bajden "pogrešne i lažne", prenosi Tajms of Izrael. Odgovarajući na komentare američkog predsednika da Netanjahu svojom politikom u Gazi… »
Benjamin Netanjahu: Bajdenove kritike su lažne i pogrešne
Danas 10.03.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas da su kritike koje mu je uputio američki predsednik Džozef Bajden „pogrešne i lažne“, prenosi Tajms of Izrael. Odgovarajući na komentare američkog predsednika da Netanjahu svojom politikom u Gazi… »
Vesti dana »
Završen sastanak Trampa sa savetnicima o novoj blokadi Ormuskog moreuza
Euronews pre 54 minutajoš 57 povezanih
Blagoje u majici sa Duletovim likom: "Utakmicu smo dobili na energiju, želju i disciplinu"
Sportske.net pre 1 satjoš 31 povezana
Iran odustao od pregovora! Ormuški moreuz će ostati zatvoren! Amerikanci: Rat bi mogao da se nastavi! Iranska mornarica pucala na indijske brodove! video, foto
Kurir pre 1 satjoš 52 povezane
Obradović osuo paljbu po ABA ligi pred večiti derbi: „Iskreno mi je žao što nije imala sluha i razumevanja!“
Hot sport pre 4 satijoš 51 povezana