Povezane vesti
„Ući ćemo u Rafu, imam i ja svoje crvene linije“: Netanjahu prkosi Bajdenu, ne odustaje od invazije na sklonište Palestinaca…
Nova 11.03.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu branio je svoju politiku i odluke u vezi Pojasa Gaze, nakon što je američki predsednik Džozef Bajden rekao da izraelski lider „više povređuje Izrael nego što mu pomaže“. „Ne znam tačno šta je predsednik mislio, ali… »
Netanjahu o kritikama Bajdena: Pogrešno i lažno
NIN 11.03.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas da su kritike koje mu je uputio američki predsednik Džozef Bajden "pogrešne i lažne", prenosi Tajms of Izrael. Odgovarajući na komentare američkog predsednika da Netanjahu svojom politikom u Gazi… »
Benjamin Netanjahu: Bajdenove kritike su lažne i pogrešne
Danas 10.03.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas da su kritike koje mu je uputio američki predsednik Džozef Bajden „pogrešne i lažne“, prenosi Tajms of Izrael. Odgovarajući na komentare američkog predsednika da Netanjahu svojom politikom u Gazi… »
Vesti dana »

Potresna scena na bežanijskom groblju: Udovica Suzana pala u zagrljaj sestri pokojnog Saše Popovića, donela na grob panaiju
Kurir pre 48 minutajoš 36 povezanih

Jako olujno nevreme pogodilo Čačak, na nekoliko lokacija stabla iščupana iz korena
Danas pre 19 minutajoš 45 povezanih

Dok svi čekaju konačni sud o Bogdanovom daljem učešću na Eurobasketu, selektor otkrio ko bi mogao biti novi kapiten
Story pre 1 satjoš 39 povezanih

Ključna poruka iz Kine biće: Peking spreman da uz Moskvu igra do kraja
Sputnik pre 2 satajoš 25 povezanih