Повезане вести
„Ући ћемо у Рафу, имам и ја своје црвене линије“: Нетањаху пркоси Бајдену, не одустаје од инвазије на склониште Палестинаца…
Нова 11.03.2024
Израелски премијер Бењамин Нетањаху бранио је своју политику и одлуке у вези Појаса Газе, након што је амерички председник Џозеф Бајден рекао да израелски лидер „више повређује Израел него што му помаже“. „Не знам тачно шта је… »
Нетањаху о критикама Бајдена: Погрешно и лажно
НИН 11.03.2024
Премијер Израела Бењамин Нетањаху поручио је данас да су критике које му је упутио амерички председник Џозеф Бајден "погрешне и лажне", преноси Тајмс оф Израел. Одговарајуц́и на коментаре америчког председника да Нетањаху… »
Бењамин Нетањаху: Бајденове критике су лажне и погрешне
Данас 10.03.2024
Премијер Израела Бењамин Нетањаху поручио је данас да су критике које му је упутио амерички председник Џозеф Бајден „погрешне и лажне“, преноси Тајмс оф Израел. Одговарајуц́и на коментаре америчког председника да Нетањаху… »
Вести дана »
Временска прогноза за 10. децембар: Дебели минус ујутро, па сунчано и топлије.
Мондо пре 1 сатјош 4 повезане
Шездесет трећи дан санкција! Три могућа сценарија за НИС: "Србија би платила руски део власништва"
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане