Повезане вести
Ћоровић одговорила Вучићу: "Јадан председник, а још јаднија држава"
НИН 11.03.2024
Грађанска активисткиња Аида Ћоровић изјавила је, одговарајући председнику Србије Александру Вучић, да је "јадан председник и још јаднија држава" у којој су она и њена "намерно погрешно интерпретирана изјава", највећи проблем… »
Ћоровић одговорила Вучићу: Њему је улога Калимера мера ствари, само вреба разлог да кукумавчи
Нова 11.03.2024
Активисткиња Аида Ћоровић, одговарајући председнику Србије Александру Вучићу, казала је да је "јадан председник и још јаднија држава у којој смо ја и моја, наравно, намерно погрешно интерпретирана изјава, највећи проблем". „Наш… »
Ћоровић одговорила Вучићу: Њему је улога Калимера мера ствари, само вреба разлог да кукумавчи
Н1 Инфо 11.03.2024
Активисткиња Аида Ћоровић, одговарајући председнику Србије Александру Вучићу, казала је да је "јадан председник и још јаднија држава у којој смо ја и моја, наравно, намерно погрешно интерпретирана изјава, највећи проблем". „Наш… »
Аида Ћоровић одговорила Вучићу: Наш народ лепо каже да у празној тегли и мува добро звучи
Данас 11.03.2024
Наш народ лепо каже: „У празној тегли и мува добро звучи“. Јадан је председник и још јаднија држава у којој смо ја и моја, наравно, намерно погрешно интерпретирана изјава, највећи проблем, каже активисткиња Аида Ћоровић за Данас… »
Вучић о наводној повезаности са организованим криминалом: Не дружим се са криминалцима
Данас 10.03.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да се не дружи са криминалцима, одбацујући тврдње активисткиње за људска права Аиде Ћоровић, која је на трибини у Дубровнику рекла да „Вучић и његова клика знају да ће… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 20 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 20 минутајош 28 повезаних
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних