Povezane vesti

Ćorović odgovorila Vučiću: "Jadan predsednik, a još jadnija država"

Ćorović odgovorila Vučiću: "Jadan predsednik, a još jadnija država"

NIN 11.03.2024
Građanska aktivistkinja Aida Ćorović izjavila je, odgovarajući predsedniku Srbije Aleksandru Vučić, da je "jadan predsednik i još jadnija država" u kojoj su ona i njena "namerno pogrešno interpretirana izjava", najveći problem. Vučić, je… »
Ćorović odgovorila Vučiću: Njemu je uloga Kalimera mera stvari, samo vreba razlog da kukumavči

Ćorović odgovorila Vučiću: Njemu je uloga Kalimera mera stvari, samo vreba razlog da kukumavči

Nova 11.03.2024
Aktivistkinja Aida Ćorović, odgovarajući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kazala je da je "jadan predsednik i još jadnija država u kojoj smo ja i moja, naravno, namerno pogrešno interpretirana izjava, najveći problem". „Naš narod lepo… »

Novi magazin 11.03.2024
Aktivistkinja Aida Ćorović, odgovarajući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kazala je da je "jadan predsednik i još jadnija država u kojoj smo ja i moja, naravno, namerno pogrešno interpretirana izjava, najveći problem". „Naš narod lepo… »

N1 Info 11.03.2024
Aida Ćorović odgovorila Vučiću: Naš narod lepo kaže da u praznoj tegli i muva dobro zvuči

Aida Ćorović odgovorila Vučiću: Naš narod lepo kaže da u praznoj tegli i muva dobro zvuči

Danas 11.03.2024
Naš narod lepo kaže: „U praznoj tegli i muva dobro zvuči“. Jadan je predsednik i još jadnija država u kojoj smo ja i moja, naravno, namerno pogrešno interpretirana izjava, najveći problem, kaže aktivistkinja Aida Ćorović za Danas… »
Vučić o navodnoj povezanosti sa organizovanim kriminalom: Ne družim se sa kriminalcima

Vučić o navodnoj povezanosti sa organizovanim kriminalom: Ne družim se sa kriminalcima

Danas 10.03.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se ne druži sa kriminalcima, odbacujući tvrdnje aktivistkinje za ljudska prava Aide Ćorović, koja je na tribini u Dubrovniku rekla da „Vučić i njegova klika znaju da će biti mrtvi istog… »

Vesti dana »