Повезане вести

Уска дуга хаљина са голим раменом: Ана Ивановић сија поред Бастијана Швајнштајгера, мреже се усијале због овог њеног издања…

Уска дуга хаљина са голим раменом: Ана Ивановић сија поред Бастијана Швајнштајгера, мреже се усијале због овог њеног издања…

Блиц 11.03.2024
Светски прослављена тенисерка Ана Ивановић и њен супруг, фудбалер Бастијан Швајнштајгер присустовали су 96. додели "Оскара". У Холивуд је дотелео значајан број јавних личности, а чини се да је наша тенисерка однела титулу… »
Ана Ивановић са супругом на додели Оскара, Швајнштајгер се нашалио: Ја сам само пратња

Ана Ивановић са супругом на додели Оскара, Швајнштајгер се нашалио: Ја сам само пратња

Н1 Инфо 11.03.2024
Синоћ су многе познате личности присуствовале 96. додели Оскара, а међу њима су били и наша бивша тенисерка Ана Ивановић и прослављени фудбалер Бастијан Швајнштајгер. Познати спортски пар појавио се на црвеном тепиху, а за ову… »
Ана Ивановић блистала на додели Оскара Ево како је изгледала наша најуспешнија тенисерка

Ана Ивановић блистала на додели Оскара Ево како је изгледала наша најуспешнија тенисерка

Дневник 11.03.2024
На 96. доделу Оскара стигла су многа позната глумачка имена, али и спортска. Међу њима је и наша некадашња тенисерка Ана Ивановић са супругом Бастијнаом Швајнштајгером. Увек позната по одличном споју тренди комада и непролазних… »

Вести дана »