Povezane vesti

Uska duga haljina sa golim ramenom: Ana Ivanović sija pored Bastijana Švajnštajgera, mreže se usijale zbog ovog njenog…

Uska duga haljina sa golim ramenom: Ana Ivanović sija pored Bastijana Švajnštajgera, mreže se usijale zbog ovog njenog…

Blic 11.03.2024
Svetski proslavljena teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger prisustovali su 96. dodeli "Oskara". U Holivud je doteleo značajan broj javnih ličnosti, a čini se da je naša teniserka odnela titulu najbolje obučene žene… »
Ana Ivanović sa suprugom na dodeli Oskara, Švajnštajger se našalio: Ja sam samo pratnja

Ana Ivanović sa suprugom na dodeli Oskara, Švajnštajger se našalio: Ja sam samo pratnja

N1 Info 11.03.2024
Sinoć su mnoge poznate ličnosti prisustvovale 96. dodeli Oskara, a među njima su bili i naša bivša teniserka Ana Ivanović i proslavljeni fudbaler Bastijan Švajnštajger. Poznati sportski par pojavio se na crvenom tepihu, a za ovu posebnu priliku… »
Ana Ivanović blistala na dodeli Oskara Evo kako je izgledala naša najuspešnija teniserka

Ana Ivanović blistala na dodeli Oskara Evo kako je izgledala naša najuspešnija teniserka

Dnevnik 11.03.2024
Na 96. dodelu Oskara stigla su mnoga poznata glumačka imena, ali i sportska. Među njima je i naša nekadašnja teniserka Ana Ivanović sa suprugom Bastijnaom Švajnštajgerom. Uvek poznata po odličnom spoju trendi komada i neprolaznih klasika, Ana je… »

Vesti dana »