Povezane vesti
"Niko od rodbine nije hteo da me prihvati" Jeziva ispovest voditelja koji je uživo dao otkaz na Pink televiziji!
Mondo 11.03.2024
Mihajlo Pavić je u kratkom periodu ostao bez majke i bake koja je preuzela brigu o njemu kada je Mihajlova mama preminula od karcinoma. Mihajlo Pavić je u kratkom periodu ostao bez majke i bake koja je preuzela brigu o njemu kada je Mihajlova mama… »
"Niko od rodbine nije hteo da me prihvati": Bolna ispovest voditelja, nakon porodične tragedije ostao sam: "Živeo sam u…
Blic 11.03.2024
Srpski voditelj Mihajlo Pavić kada se pojavio na malim ekranima privukao je veliku pažnju, a o njegovom privatnom životu se malo zna. On je u svojoj ispovesti jednom prilikom za "Blic" progovorio o teškom detinjstvu i odrastanju, pošto je tri godine… »
"Niko od rodbine nije hteo da me prihvati" Bolna ispovest voditelja posle porodične tragedije: Završio sam u Zvečanskoj
Kurir 11.03.2024
Srpski voditelj Mihajlo Pavić kada se pojavio na malim ekranima privukao je veliku pažnju, a o njegovom privatnom životu se malo zna. On je u svojoj ispovesti jednom prilikom progovorio o teškom detinjstvu i odrastanju, pošto je tri godine proveo u… »
Vesti dana »
Pronađena i treća Balijagićeva puška, utvrđuje se da li je njome počinjeno ubistvo
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane