Povezane vesti
"Kinezi jedu pse, mi jedemo Kineze": Tačkasta Mara u kulinarskoj akciji sa dečkom milionerom: Pokazala njegova umeća, pa…
Blic 11.03.2024
Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao "Tačkasta Mara", uživa u svojoj vezi sa srpskim milionerom Brankom Babićem. Tačkasta Mara je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde se neretko hvali luksuznim životom, izlascima, ali i trenucima sa… »
"Kinezu jedu pse, mi jedemo..." Tačkasta Mara se pohvalila kulinarskim umećem dečka milionera i šokirala
Kurir 11.03.2024
Influenserka Ivana Slipčević, poznatija kao "Tačkasta Mara", uživa u svojoj vezi sa srpskim milionerom Brankom Babićem. Tačkasta Mara je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde se neretko hvali luksuznim životom, izlascima, ali i trenucima sa… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 25 minutajoš 31 povezana
Jokić pobesneo kao nikada: Nije mogao da se pomiri sa sudijskom krađom (video)
Večernje novosti pre 37 minutajoš 17 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 9 satijoš 8 povezanih
Tramp razmatra da Grenela imenuje za specijalnog izaslanika za rusko-ukrajinski sukob
Politika pre 1 satjoš 7 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 11 satijoš 3 povezane