Povezane vesti
"Imala sam 16 godina kada sam upoznala predatora Epstina" Srpska manekenka bila u sobi sa ozloglašenim milijarderom, ovo je…
Kurir 11.03.2024
O stravičnim zločinima Džefri Epstina, kontroverznog milijardera koji je bio optužen za trgovinu belim robljem i koji se ubio još u avgustu 2019. godine u zatvorskoj ćeliji, još se priča. Srpska manekenka Tamara Pajić u jednom podkastu… »
"Imala sam 16 godina kada sam upoznala Džefri Epstina": Naša manekenka o susretu sa ozloglašenim trgovcem belim robljem i…
Blic 11.03.2024
O stravičnim zločinima Džefri Epstina, kontroverznog milijardera koji je bio optužen za trgovinu belim robljem i koji se ubio još u avgustu 2019. godine u zatvorskoj ćeliji, još uvek se priča. Srpska manekenka Tamara Pajić u jednom podkastu… »
Vesti dana »

"Majko, ona je živa, vrati njene slike": Luis Enrike ne pristaje da mu je ćerka preminula
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih

Jezivo: Čoveka (40) pregazilo više vozila kada je pretrčavao Ibarsku magistralu! Nesreća kod Rušnja
Alo pre 2 minutajoš 7 povezanih

„Proveo sam tri, četiri sata sa njim u bolnici“: Đoković otkrio kako je Amanović, podelio detalje iz posete
Nova pre 32 minutajoš 5 povezanih

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 9 satijoš 1 povezana