Povezane vesti
Novi DSS i Niš, moj grad: Postoji opravdana sumnja da vlast planira izborne neregularnosti u Nišu prema receptu iz Beograda
Jug press 11.03.2024
NIŠ Vanredni parlamentarni i beogradski izbori nisu bili slobodni i pošteni – smatraju iz Nove Demokratske stranke Srbije I koalicije Niš, moj grad. Na rezultate izbora su u prevelikoj meri uticale prednosti koje je vladajuća stranka stekla na… »
Novi DSS i "Niš, moj grad" strahuju od "beogradskog scenarija" na izborima i traže tačan broj prijavljenih Nišlija
Južne vesti 11.03.2024
Kako se izborne neregularnosti na izborima u Beogradu ne bi ponovile u Nišu, koalicioni partneri Novi DSS i “Niš, moj grad” smatraju da bi tesno povezana, sinhronizovana i ukrupljena opozicija, zajedno sa udruženjima građana i sindikatima uspela da… »
Vesti dana »
Bela kuća: Evropski vojnici koji su stigli na Grenland ne brinu Trampa
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
Jelena Kleut nije izabrana za redovnu profesorku na Filozofskom fakultetu
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 34 povezane
VIDEO Jović udario glavom o parket i napustio igru: Bolan momenat na meču Bajerna
Nova pre 19 minutajoš 27 povezanih
Evo gde su sve super radari postavljeni u Srbiji! Detektuju prekršaje automatski, sve živo snimaju!
Dnevnik pre 5 satijoš 10 povezanih
Putinov medijski tajkun tvrdi: "Samo Rusija može da spasi Grenland od Amerikanaca, saveznici Danske neće pomoći"
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih