Povezane vesti
Novi DSS i Niš, moj grad: Postoji opravdana sumnja da vlast planira izborne neregularnosti u Nišu prema receptu iz Beograda
Jug press 11.03.2024
NIŠ Vanredni parlamentarni i beogradski izbori nisu bili slobodni i pošteni – smatraju iz Nove Demokratske stranke Srbije I koalicije Niš, moj grad. Na rezultate izbora su u prevelikoj meri uticale prednosti koje je vladajuća stranka stekla na… »
Novi DSS i "Niš, moj grad" strahuju od "beogradskog scenarija" na izborima i traže tačan broj prijavljenih Nišlija
Južne vesti 11.03.2024
Kako se izborne neregularnosti na izborima u Beogradu ne bi ponovile u Nišu, koalicioni partneri Novi DSS i “Niš, moj grad” smatraju da bi tesno povezana, sinhronizovana i ukrupljena opozicija, zajedno sa udruženjima građana i sindikatima uspela da… »
Vesti dana »
Obustava rada na prelazima Severna Makedonija – Grčka od 5 do 9 časova, propuštanje vozila na 10 minuta
Danas pre 42 minutajoš 12 povezanih
Pucnjava na festivalu hrane u Sijetlu: Dvoje mrtvih, najmanje petoro ranjenih (FOTO)
N1 Info pre 46 minutajoš 14 povezanih
Vreme danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 33 stepena
RTV pre 37 minutajoš 11 povezanih
Skupština Srbije danas na vanrednoj sednici o nepoverenju Vladi Srbije
Euronews pre 6 minutajoš 6 povezanih
Pokazivao nož i pretio Vučiću i Vučićeviću: Uhapšen osumnjičeni iz okoline Kragujevca
Danas pre 8 satijoš 3 povezane