Povezane vesti
Otvorena izložba CRTA/CZKD 'Brisanje privida' o decembarskim izborima u Srbiji
Novi magazin 11.03.2024
U Centu za kulturnu dekontaminaciju (CZKD) u Beogradu je večeras otvorena izložba "Brisanje privida" kojom organizacija Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) i CZKD zajedno objašnjavaju posetiocima nepravilnosti u vezi sa izbornim… »
Crta i CZKD: Otvorena izložba "Brisanje privida" o decembarskim izborima
Insajder 11.03.2024
Izložba "Brisanje privida", koju zajednički potpisuju Crta i Centar za kulturnu dekontaminaciju (CZKD), a kojom se iz ugla građana sagledavaju okolnosti, mehanizmi i posledice brisanja privida regularnih izbora i elementarnih pretpostavki demokratskog… »
Šta je obeležilo izbore – kako su ih videli posmatrači, a kako građani: Otvorena izložba Crte
N1 Info 11.03.2024
Izložba "Brisanje privida", koju zajednički potpisuju Crta i Centar za kulturnu dekontaminaciju, a kojom se iz ugla građana sagledavaju okolnosti, mehanizmi i posledice brisanja privida regularnih izbora i elementarnih pretpostavki demokratskog društva… »
Izložba „Brisanje privida“: Naoštrite olovke
Vreme 11.03.2024
Povodom izbornih manipulacija koje je posmatračka misija Crte zabeležila na izborima u decembru prošle godine, organizovana je izložba „Brisanje privida" na inicijativu direktorke CZDK-a Ane Miljanić. Na izložbi građani će moći i da, pored organizovanog… »
„Rekli su mi da neću dobiti paket hrane jer nisam bila na mitingu. Ali ja sam trudna“: Detalji izložbe „Brisanje privida“…
Danas 11.03.2024
Povodom izbornih malverizacija 17. decembra prošle godine otvorena je izložba „Brisanje privida“ u Centru za kulturnu dekontaminaciju (CZKD), koja predstavlja kustosko čitanje izveštaja o izborima. Izloženi su dokumentarni materijali, izjave građana… »
Vesti dana »

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 57 minutajoš 27 povezanih

Prevrnuo se čamac sa državljanima Kine na severozapadu Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 25 povezanih

Piksi pozvao i Vasilija Kostova! Vanja Milinković Savić ponovo ne dolazi...
Sportske.net pre 12 minutajoš 30 povezanih

Kamion probio ogradu na auto-put kod Maradika, obustavljen saobraćaj prema Novom Sadu
RTS pre 2 minutajoš 22 povezane

VIDEO: Mrak u Belgorodu: Ukrajinski udar ostavio ruski grad bez struje
Nova pre 57 minutajoš 19 povezanih