Повезане вести
Отворена изложба ЦРТА/ЦЗКД 'Брисање привида' о децембарским изборима у Србији
Нови магазин 11.03.2024
У Центу за културну деконтаминацију (ЦЗКД) у Београду је вечерас отворена изложба "Брисање привида" којом организација Центар за истраживање, транспарентност и одговорност (ЦРТА) и ЦЗКД заједно објашњавају посетиоцима… »
Црта и ЦЗКД: Отворена изложба "Брисање привида" о децембарским изборима
Инсајдер 11.03.2024
Изложба "Брисање привида", коју заједнички потписују Црта и Центар за културну деконтаминацију (ЦЗКД), а којом се из угла грађана сагледавају околности, механизми и последице брисања привида регуларних избора и елементарних… »
Шта је обележило изборе – како су их видели посматрачи, а како грађани: Отворена изложба Црте
Н1 Инфо 11.03.2024
Изложба "Брисање привида", коју заједнички потписују Црта и Центар за културну деконтаминацију, а којом се из угла грађана сагледавају околности, механизми и последице брисања привида регуларних избора и елементарних… »
Изложба „Брисање привида“: Наоштрите оловке
Време 11.03.2024
Поводом изборних манипулација које је посматрачка мисија Црте забележила на изборима у децембру прошле године, организована је изложба „Брисање привида" на иницијативу директорке ЦЗДК-а Ане Миљанић. На изложби грађани ће моћи и… »
„Рекли су ми да нећу добити пакет хране јер нисам била на митингу. Али ја сам трудна“: Детаљи изложбе „Брисање привида“…
Данас 11.03.2024
Поводом изборних малверизација 17. децембра прошле године отворена је изложба „Брисање привида“ у Центру за културну деконтаминацију (ЦЗКД), која представља кустоско читање извештаја о изборима. Изложени су документарни… »
Вести дана »
Јутарња магла и слаб мраз, током дана сунчано, највиша дневна температура 16 степени
РТС пре 17 минутајош 3 повезане
Решење за НИС мора бити пронађено до 15. јануара, три сценарија на столу
РТС пре 22 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 17 минутајош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане