Povezane vesti
Pokrajinska vlada finansira 24 zajednička naučnoistraživačka projekta Vojvodine i Republike Srpske
Radio 021 11.03.2024
Pokrajinska vlada će ove godine finansirati 24 zajednička projekta naučnoistraživačkih organizacija iz Vojvodine i Republike Srpske sa ukupno 24 miliona dinara. Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Zoran Milošević… »
AP Vojvodina i Republika Srpska potpisale ugovore za 24 zajednička projekta
RTV 11.03.2024
ISTOČNO SARAJEVO - Pokrajinska vlada će ove godine finansirati 24 zajednička projekta naučnoistraživačkih organizacija iz AP Vojvodina i Republike Srpske sa ukupno 24 miliona dinara, u cilju unapređivanja regionalne saradnje u pogledu naučnih… »
AP Vojvodina i Republika Srpska potpisale ugovore za 24 zajednička projekta
Euronews 11.03.2024
Pokrajinska vlada će ove godine finansirati 24 zajednička projekta naučnoistraživačkih organizacija iz AP Vojvodina i Republike Srpske sa ukupno 24 miliona dinara u cilju unapređivanja regionalne saradnje u pogledu naučnih istraživanja i obrazovanja… »
Potpisani ugovori za 24 zajednička naučnoistraživačka projekta Vojvodine i Republike Srpske
Dnevnik 11.03.2024
Pokrajinska vlada će ove godine finansirati 24 zajednička projekta naučnoistraživačkih organizacija iz AP Vojvodine i Republike Srpske sa ukupno 24 miliona dinara, u cilju unapređivanja regionalne saradnje u pogledu naučnih istraživanja i obrazovanja… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 30 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 5 satijoš 7 povezanih