Povezane vesti
Vozio pijan, sleteo sa puta, pa se zakucao u objekat
Rešetka 11.03.2024
Dvadesetjednogodišnji vozač „renoa“ je u Lebanu, vozeći sa 1,43 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta i udario u objekat pored puta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih. Takođe, policija u Bojniku zaustavila je pedesettrogodišnjeg… »
Mladić (21) sleteo sa puta i udario u objekat u Lebanu, vozio pod dejstvom alkohola
Jugmedia 11.03.2024
Mladić (21) sleteo je sa puta i udario u objekat u Lebanu dok vozio automobil marke „reno“ sa 1,43 promila alkohola u organizmu, saopšteno je danas iz policije. Takođe, proteklog vikenda policija je u Bojniku zaustavila pedesettrogodišnjeg vozača… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Posle Trampove mape sa američkom zastavom, Venecuela poziva na "simboličnu akciju"
Insajder pre 12 minutajoš 36 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 47 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih
Zvezda stotkom pokorila Monako: Nakon produžetka došla do velike pobede u Kneževini!
Hot sport pre 7 minutajoš 38 povezanih