Повезане вести

Држи Новаков постер у соби а сада игра против њега: ‘Ово је за мене баш узбудљиво!’

Држи Новаков постер у соби а сада игра против њега: ‘Ово је за мене баш узбудљиво!’

Хот спорт 11.03.2024
‘Мислим да је то једно од најбољих искустава које можете да имате.’ Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић играће мећ шеснаестине финала Индијан Велса против 20-годишњака Луке Нардија у уторак од 18 часова. Млади Италијан је… »
Осам година 1. На планети! Новак Ђоковић и невероватни рекорди које управо обара

Осам година 1. На планети! Новак Ђоковић и невероватни рекорди које управо обара

Вечерње новости 11.03.2024
ОСАМ година на челу светског тениса јуче је прославио Новак Ђоковић! Наш ас, који је рано јутрос играо у трећем колу мастерса у Индијан Велсу против Италијана Луке Нардија, поставио је јединствено достигнуће у белом спорту, које… »
Нарди: Растао сам уз Новаков постер

Нарди: Растао сам уз Новаков постер

Спорт клуб 11.03.2024
Луку Нардија у ноћи између понедељка и уторка чека највећи догађај у краткој каријери. Добио, изгубио, он ће свој сан остварити. Играће против најбољег свих времена. Новака Ђоковића. – За мене ће то бити једно од најбољих… »
Од постера у соби до дуела на Индијен Велсу: Нарди узбуђен због сусрета са Ђоковићем

Од постера у соби до дуела на Индијен Велсу: Нарди узбуђен због сусрета са Ђоковићем

Спортски журнал 11.03.2024
У другом колу српски ас игра против младог Италијана. Од осме године Луке Нардија, на вратима његове собе виси постер Новака Ђоковића. Ноћас ће се Италијан први пут суочити са бројем 1 на АТП ранг листи у трећем колу Индијан… »

Вести дана »