Povezane vesti
Ponašanje Nike Tošić postalo viralno a zbog ovog poteza svi aplaudiraju Karleuši FOTO
Svet & Skandal 11.03.2024
Mlađa ćerka Karleuše i Tošića uči od mame bonton i dobre manire Pop zvezda Jelena Karleuša juče je izvela ćerke Atinu i Niku u jednu kafanu u Zemunu, na porodični ručak. Tu je bio i ostatak porodice i prijatelja, a za stolom su im zasvirali muzičari kada… »
Jelena Karleuša objavila hit scenu iz kafane: Izvela ćerke na ručak, a Nikin potez raspametio sve (foto)
Kurir 11.03.2024
Pevačica Jelena Karleuša je izvela ćerke Atinu i Niku u jednu kafanu u Zemunu, na porodični ručak. U jednom trenutku za stolom su im zasvirali tamburaši. Jelenu je posebno pogodila numera Tome Zdravkovića "Noćas sam tužan, ciganko moja", koju su joj… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija i dalje ispred Filozofskog fakulteta. Evo zašto je sinoć u Novom Sadu bio najveći broj policajaca dosad
Nova pre 22 minutajoš 17 povezanih

„Spreman sam da svedočim bilo gde – sukob je započela policija“: Pročitajte najdetaljniji opis početka haosa na protestu u Novom Sadu
Nova pre 2 minutajoš 13 povezanih

Ep: Srbija protiv Finske u pohodu na četvrtfinale Novak zabrinuo sve: Đoković opet progovorio o kraju karijere!
Hot sport pre 52 minutajoš 21 povezana

Novak: Voleo bih barem još jednu priliku da nosim srpski dres pred našom publikom
Sportski žurnal pre 22 minutajoš 62 povezane

Siner zakazao duel sa alkarazom! Italijan u borbi za novi pehar na Ju-es openu sa Špancem
Večernje novosti pre 57 minutajoš 19 povezanih