Повезане вести
Тужилаштво тражи осам година затвора за возача који је изазвао удес на путу Ниш-Алексинац: Сео пијан у аутомобил и убио…
Нова 11.03.2024
Више јавно тужилаштво у Нишу затражило је данас осам година затвора за Милана М. окривљеног да је 30. септембра прошле године, на путу Ниш-Алексинац својим аутомобилом ударио у други аутомобил за чијим воланом се налазио Владица… »
"Није ни пришао да му помогне": Удовица настрадалог Владице из Дражевца тражи максималну казну за пијаног возача који је…
Блиц 11.03.2024
„Дан је био као и сваки други, одвезао ме је на посао до драгстора у Горњој Топоници, помогао ми је око ређања робе и рекао: „Ја идем сада кући“. Узео је хлеб, кренуо колима ка Дражевцу када је на излазу из Горње Топонице на… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане