Повезане вести

Зарадите дневно око 6.500 динара! Ако вам стигне порука са оваквим садржајем никако не кликћите: Београђани открили нову…

Зарадите дневно око 6.500 динара! Ако вам стигне порука са оваквим садржајем никако не кликћите: Београђани открили нову…

Курир 11.03.2024
У Србији се појавио нови облик преваре! Наиме, појединим грађанима стигла је СМС порука у којој се старијима од 22 године нуди зарада до 6.500 динара дневно само је потребно контактирати менаџера преко линка који је наведен у… »
Стигла ми је оваква порука, а онда су ми хаковали картицу: Београђанка упозорила на нову СМС превару! Покушали да скину паре…

Стигла ми је оваква порука, а онда су ми хаковали картицу: Београђанка упозорила на нову СМС превару! Покушали да скину паре…

Курир 11.03.2024
Поједини грађани Србије су добили СМС поруку преко које хакери могу да им хакују картице и скину новац. Неки од њих су упозорили на ову нову превару код нас. На Инстаграм страници мој_бео_град_ појавило се упозорење једне… »
Нове СМС поруке варају народ: Ако вам стигне овај садржај, не отварајте линк

Нове СМС поруке варају народ: Ако вам стигне овај садржај, не отварајте линк

Телеграф 11.03.2024
Откривена је нова превара. Онлајн преваре су све чешће, а сада је активна још једна у низу. У питању је порука, која вас води на линк, а све у циљу како би "зарадили" 6.500 динара, за само пар сати рада. Девојка којој је… »

Вести дана »