Povezane vesti
Dva gola u Petrovićevoj mreži, Čelzi do celog plena (video)
Sportski žurnal 11.03.2024
Gol i asistencija Palmera, Mudrik se poigravao sa golmanom Svraka. Fudbaleri Čelzija pobedili su na svom terenu u Londonu Njukasl 3:2 u utakmici 28. kola Premijer lige. Plavci su poveli u šestom minutu golom Nikolasa Džeksona na asistenciju Palmera, a… »
Opet taj Kol Palmer - Čelsi opet slavi Engleza, Petrović će pamtiti Marfijevu bombu!
Sportske.net 11.03.2024
Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom "Stamford Bridžu" ekipu Njukasla rezultatom 3:2 u poslednjem meču 28. kola Premijer lige. Heroj Čelsija po ko zna koji put ove sezone bio je Kol Palmer koji je postigao gol i asistirao Nikolasu Džeksonu, ali istakao… »
Palmer i Čelsi preživeli Sterlingovu bruku i pobedili Svrake
Sport klub 11.03.2024
Fudbaleri Čelsija pobedili su na Stamford Bridžu Njukasl rezultatom 3:2 (1:1) u utakmici 28. kola Premijer lige. Sam start meča je bio pitom i prvi udarac videli smo u šestom minutu – i odmah gol. Palmer je započeo akciju Čelsija i uposlio Gusta koji je… »
Vesti dana »

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 49 minutajoš 19 povezanih

(Video, foto) ulice Jerusalima preplavljene telima, ljudi unezvereno beže Napadači ušli u autobus i počeli da rešetaju "bežala sam preko ljudi, nekako sam pobegla"
Dnevnik pre 29 minutajoš 35 povezanih

BLOG: "Indeks je jači od pendreka" - studenski protest ispred Vlade Srbije, napeto i u Novom Sadu
N1 Info pre 14 minutajoš 13 povezanih

Radnik upao u mlin u Beogradu: Vatrogasci ga izvukli, sa teškim povredama prevezen u bolnicu
Nova pre 34 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme sa lokalnim pljuskovima i mogućim grmljavinama
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 27 povezanih