Povezane vesti
„Vesnu Zmijanac sam upoznala kad je pevala na vašarima i Ibarskoj magistrali“: Zorica Brunclik o sukobu sa koleginicom – „Moja…
Nova 12.03.2024
Vesna Zmijanac bila je u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a nakon njihovog razvoda harmonikaš je započeo ljubavnu priču sa Zoricom Brunclik. Tbog ovog preokreta u njihovim životima, mnogi su smatrali Zoricu Brunclik krivom za razvod braka Vesne… »
"Vesnu Zmijanac sam upoznala kada je radila na Ibarskoj magistrali": Ovako je Zorica Brunclik pričala o sukobu sa…
Blic 12.03.2024
Dugo se spekulisalo da je Zorica Brunclik kriva za razvod Vesne Zmijanac i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, a pevačice nisu bile u dobrim odnosima tri decenije. Zorica je jednom prilikom prokomentarisala glasine i istakla da je Zmijančevu upoznala dok je… »
Vesti dana »
Uhapšen lažni prodavac u Vrbasu: starici ukrao nakit, policija ga pronašla u Subotici
RTV pre 15 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Nemam potvrdu da će se produžiti licenca za rad rafinerije, ni da će za četiri dana biti doneta odluka o prodaji NIS-a Molu
N1 Info pre 15 minutajoš 174 povezane
Trampov ministar rata: Danas će biti najgore po Iran! Hegset kaže da su mu roditelji ubijenih vojnika rekli da "dovrši to" "Moj odgovor je bio..." (foto, video)
Kurir pre 15 minutajoš 33 povezane
GRAD PIROT POMAŽE LEČENJE DECE: Za ovu godinu opredeljeno 2,6 miliona dinara
Pirotske vesti pre 1 satjoš 23 povezane
Vučić na postavljanju kamena temeljca novog objekta Tojo Tajera u Inđiji: U planu izgradnja razvojnog centra vrednog 29 miliona evra
Nedeljnik pre 30 minutajoš 16 povezanih