Повезане вести

Огласила се медицинска сестра са ВМА коју је оптужила ћерка ланета Гутовића: Ево шта каже о наводима да је увела 2 човека у…

Огласила се медицинска сестра са ВМА коју је оптужила ћерка ланета Гутовића: Ево шта каже о наводима да је увела 2 човека у…

Курир 12.03.2024
Милица Гутовић, ћерка покојног глумца Милана Гутовића, оптужила је медицинску сестру Војномедицинске академије (ВМА) Мару Тешић да је током боравка и лечења њеног оца у тој здравственој установи, а током забране посета због… »
"Видео сам објаву своје сестре..." Огласио се син Ланета Гутовића након хаоса око наследства

"Видео сам објаву своје сестре..." Огласио се син Ланета Гутовића након хаоса око наследства

Курир 12.03.2024
Спасоје Гутовић, један од двојице синова покојног Милана Ланета Гутовића, рекао је да је видео објаву своје сестре у вези с наследством свог оца, али да не жели да то јавно коментарише. - Видео сам објаву, али не желим да… »
Лане Гутовић је иза себе оставио два брака и четворо деце, а ево где ради његова друга жена и како изгледа

Лане Гутовић је иза себе оставио два брака и четворо деце, а ево где ради његова друга жена и како изгледа

Телеграф 12.03.2024
Милан Лане Гутовић иза себе је оставио низ улога уз које су одрастале генерације, неке нове ће одрастати, а сви ће га се сећати деценијама по остварењима које је пружио српском глумишту. Легендарни глумац Милан Лане Гутовић… »
Ово је била последња жеља ланета гутовића: Породица уједињена хтела да је испуни по сваку цену, њихова одлука свима била…

Ово је била последња жеља ланета гутовића: Породица уједињена хтела да је испуни по сваку цену, њихова одлука свима била…

Курир 12.03.2024
Глумац Милан Лане Гутовић преминуо је 25. августа 2021. године у 75. години живота, након дуге и тешке борбе са опаком болешћу. Драмски уметник живео је повучено и тихо, а о њему се мало шта знало. Серије и филмови попут "Тесне… »

Вести дана »