Povezane vesti

Zeman: Dve greške NATO-a – bombardovanje Jugoslavije i povlačenje iz Avganistana

Zeman: Dve greške NATO-a – bombardovanje Jugoslavije i povlačenje iz Avganistana

Politika 12.03.2024
PRAG – Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u NATO da je za tih četvrt veka NATO napravio dve greške: to što je bombardovao SR Jugoslaviju i što se „kukavički povukao iz Avganistana”. „Javno sam… »
Zeman: Bombardovanje Jugoslavije jedna od dve fundamentalne greške NATO, prevarili su nas

Zeman: Bombardovanje Jugoslavije jedna od dve fundamentalne greške NATO, prevarili su nas

Euronews 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ponovio je da su bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije i povlačenje Avganistana i predaja vlasti talibanima dve fundamentalne greške NATO Alijanse. On je u intervjuu za češki list Pravo, povodom 25 godina… »
Zeman: Bombardovanje Jugoslavije jedna od dve fundamentalne greške NATO-a

Zeman: Bombardovanje Jugoslavije jedna od dve fundamentalne greške NATO-a

RTV 12.03.2024
PRAG - Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ponovio je da su bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije i povlačenje Avganistana i predaja vlasti talibanima dve fundamentalne greške NATO-a. On je u intervjuu za češki list "Pravo", povodom 25 godina… »
„Dve greške NATO – bombardovanje SRJ i kukavičko povlačenje iz Avganistana“: Zeman na 25. godišnjicu ulaska Češke u…

„Dve greške NATO – bombardovanje SRJ i kukavičko povlačenje iz Avganistana“: Zeman na 25. godišnjicu ulaska Češke u…

Danas 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u NATO da je za tih četvrt veka NATO napravio dve greške: to što je bombardovao SR Jugoslaviju i što se „kukavički povukao iz Avganistana“. „Javno sam rekao… »
Bivši češki predsednik Zeman: Dve greške Nato, bombardovanje Jugoslavije i povlačenje iz Avganistana

Bivši češki predsednik Zeman: Dve greške Nato, bombardovanje Jugoslavije i povlačenje iz Avganistana

Kurir 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u Nato da je za tih četvrt veka Alijansa napravila dve greške: to što je bombardovala SR Jugoslaviju i što se kako je naveo kukavički povukla iz Avganistana. "Javno… »
Zeman: Dve greške NATO – bombardovanje SRJ i povlačenje iz Avganistana

Zeman: Dve greške NATO – bombardovanje SRJ i povlačenje iz Avganistana

N1 Info 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u NATO da je za tih četvrt veka NATO napravio dve greške: to što je bombardovao SR Jugoslaviju i što se "kukavički povukao iz Avganistana". „Javno sam rekao… »
Zeman: Dve greške NATO - bombardovanje SRJ i povlačenje iz Avganistana

Zeman: Dve greške NATO - bombardovanje SRJ i povlačenje iz Avganistana

Novi magazin 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u NATO da je za tih četvrt veka NATO napravio dve greške: to što je bombardovao SR Jugoslaviju i što se "kukavički povukao iz Avganistana". "Javno sam rekao, prevarili… »

Vesti dana »