Повезане вести
Земан: Бомбардовање Југославије једна од две фундаменталне грешке НАТО, преварили су нас
Еуроневс 12.03.2024
Бивши председник Чешке Милош Земан поновио је да су бомбардовање Савезне Републике Југославије и повлачење Авганистана и предаја власти талибанима две фундаменталне грешке НАТО Алијансе. Он је у интервјуу за чешки лист Право… »
Земан: Бомбардовање Југославије једна од две фундаменталне грешке НАТО-а
РТВ 12.03.2024
ПРАГ - Бивши председник Чешке Милош Земан поновио је да су бомбардовање Савезне Републике Југославије и повлачење Авганистана и предаја власти талибанима две фундаменталне грешке НАТО-а. Он је у интервјуу за чешки лист "Право"… »
Земан: Две грешке НАТО – бомбардовање СРЈ и повлачење из Авганистана
Н1 Инфо 12.03.2024
Бивши председник Чешке Милош Земан оценио је на 25. годишњицу уласка Чешке у НАТО да је за тих четврт века НАТО направио две грешке: то што је бомбардовао СР Југославију и што се "кукавички повукао из Авганистана". „Јавно сам… »
Земан: Две грешке НАТО - бомбардовање СРЈ и повлачење из Авганистана
Нови магазин 12.03.2024
Бивши председник Чешке Милош Земан оценио је на 25. годишњицу уласка Чешке у НАТО да је за тих четврт века НАТО направио две грешке: то што је бомбардовао СР Југославију и што се "кукавички повукао из Авганистана". "Јавно сам… »
Вести дана »
Јокићу пораз као лекција, а о повреди: "Први пут ми се догодило овде..."
Спортске.нет пре 20 минутајош 39 повезаних
Сутра стижу ВЕЋЕ ПЛАТЕ овој групи запослених у Србији: Ево ко је на списку
Телеграф пре 16 минутајош 15 повезаних
Променљиво и ветровито, уз повремену кишу: Температура изнад просека
Н1 Инфо пре 1 сатјош 15 повезаних
Данас у Скупштини прва седница Комисије за ревизију бирачког списка
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних
„Власт ће учинити све да до оптужнице не дође“: Професор Смичиклас о суђењу Селаковићу
Машина пре 16 минутајош 10 повезаних