Povezane vesti
Zeman: Dve greške NATO-a – bombardovanje Jugoslavije i povlačenje iz Avganistana
Politika 12.03.2024
PRAG – Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u NATO da je za tih četvrt veka NATO napravio dve greške: to što je bombardovao SR Jugoslaviju i što se „kukavički povukao iz Avganistana”. „Javno sam rekao, prevarili su… »
Zeman: Bombardovanje Jugoslavije jedna od dve fundamentalne greške NATO, prevarili su nas
Euronews 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ponovio je da su bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije i povlačenje Avganistana i predaja vlasti talibanima dve fundamentalne greške NATO Alijanse. On je u intervjuu za češki list Pravo, povodom 25 godina od… »
Zeman: Bombardovanje Jugoslavije jedna od dve fundamentalne greške NATO-a
RTV 12.03.2024
PRAG - Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ponovio je da su bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije i povlačenje Avganistana i predaja vlasti talibanima dve fundamentalne greške NATO-a. On je u intervjuu za češki list "Pravo", povodom 25 godina od… »
„Dve greške NATO – bombardovanje SRJ i kukavičko povlačenje iz Avganistana“: Zeman na 25. godišnjicu ulaska Češke u Alijansu…
Danas 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u NATO da je za tih četvrt veka NATO napravio dve greške: to što je bombardovao SR Jugoslaviju i što se „kukavički povukao iz Avganistana“. „Javno sam rekao, prevarili su nas… »
Bivši češki predsednik Zeman: Dve greške Nato, bombardovanje Jugoslavije i povlačenje iz Avganistana
Kurir 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u Nato da je za tih četvrt veka Alijansa napravila dve greške: to što je bombardovala SR Jugoslaviju i što se kako je naveo kukavički povukla iz Avganistana. "Javno sam rekao… »
Zeman: Dve greške NATO – bombardovanje SRJ i povlačenje iz Avganistana
N1 Info 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u NATO da je za tih četvrt veka NATO napravio dve greške: to što je bombardovao SR Jugoslaviju i što se "kukavički povukao iz Avganistana". „Javno sam rekao, prevarili su nas… »
Zeman: Dve greške NATO - bombardovanje SRJ i povlačenje iz Avganistana
Novi magazin 12.03.2024
Bivši predsednik Češke Miloš Zeman ocenio je na 25. godišnjicu ulaska Češke u NATO da je za tih četvrt veka NATO napravio dve greške: to što je bombardovao SR Jugoslaviju i što se "kukavički povukao iz Avganistana". "Javno sam rekao, prevarili su nas… »
Vesti dana »

Vraćaju se letnje vrućine sa tropskim temperaturama: Marko Čubrilo otkrio datum početka novog tropskog talasa
Mondo pre 2 satajoš 53 povezane

Vučić pomilovao devojku koja je automobilom udarila studentkinju na protestu
Beta pre 22 minutajoš 10 povezanih

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 1 satjoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 6 satijoš 25 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 4 satijoš 21 povezana