Povezane vesti
Medicina i bolna hiperakuzija: „Slušanje smeha moje dece je kao mučenje“
Radio 021 12.03.2024
Karen Kuk boluje od retkog stanja zvanog bolna hiperakuzija, zbog čega joj zvukovi izazivaju nepodnošljiv i iscrpljujući bol. BBC Upozorenje: Delovi teksta mogli bi da uznemire neke čitaoce Poslednjih 18 meseci Karen Kuk živi sa retkim zdravstvenim… »
Južne vesti 12.03.2024
BBC Upozorenje: Delovi teksta mogli bi da uznemire neke čitaoce Poslednjih 18 meseci Karen Kuk živi sa retkim zdravstvenim stanjem zbog kog joj svakodnevni zvukovi izazivaju nepodnošljiv i iscrpljujući bol. „Nešto tako lepo, kao što je smeh moje dece, za… »
BBC News 12.03.2024
Karen Kuk boluje od retkog stanja zvanog bolna hiperakuzija, zbog čega joj zvukovi izazivaju nepodnošljiv i iscrpljujući bol. Upozorenje: Delovi teksta mogli bi da uznemire neke čitaoce Poslednjih 18 meseci Karen Kuk živi sa retkim zdravstvenim stanjem… »
Danas 12.03.2024
Upozorenje: Delovi teksta mogli bi da uznemire neke čitaoce Poslednjih 18 meseci Karen Kuk živi sa retkim zdravstvenim stanjem zbog kog joj svakodnevni zvukovi izazivaju nepodnošljiv i iscrpljujući bol. „Nešto tako lepo, kao što je smeh moje dece, za… »
Vesti dana »

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 7 satijoš 9 povezanih

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara: Potvrđivanje mandata i izbor predsednika, protest ispred opštine
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 34 povezane