Povezane vesti

Marko Miljković na meti vandala! Suprugu Lune Đogani uništili BMW na parkingu, odmah se oglasio

Marko Miljković na meti vandala! Suprugu Lune Đogani uništili BMW na parkingu, odmah se oglasio

Mondo 12.03.2024
Marko Miljković se oglasio na mrežama i otkrio da mu je auto uništen. Marko Miljković se oglasio na mrežama i otkrio da mu je auto uništen. Marko Miljković, koji je pre nekoliko meseci po drugi put postao otac, našao se na meti vanala, koji su mu… »
Marku Miljkoviću izgrebali skupoceni automobil u garaži, odmah objavio slike: "Mislite da će da me optereti 50 evra…

Marku Miljkoviću izgrebali skupoceni automobil u garaži, odmah objavio slike: "Mislite da će da me optereti 50 evra…

Blic 12.03.2024
Učesnik rijalitija "Zadruga" i suprug Lune Đogani, Marko Miljković na svom Instagram profilu objavio je kako su određene osobe izgrebale njegov skupoceni automobil. Ljudima koji su to učinili imao je i šta da poruči: - Samo bih voleo da pitam… »
Marko Miljković na meti vandala! Izgrebali mu auto u garaži, besan kao ris se oglasio: Imao je jasnu poruku za počinioce…

Marko Miljković na meti vandala! Izgrebali mu auto u garaži, besan kao ris se oglasio: Imao je jasnu poruku za počinioce…

Kurir 12.03.2024
Marko Miljković našao se na meti vanala, koji su mu izgrebali auto i napravili štetu. Ovaj incident odigrao se u garaži zgrade u kojoj stanuje sa Lunom Đogani. On se oglasio i poslao oštru poruku, te je objavio snimak svog automobila, na kojem se… »
Marku Miljkoviću izgrebali kola u garaži, on poslao oštru poruku: "Mislite da će da me optereti 50€ štete?!"

Marku Miljkoviću izgrebali kola u garaži, on poslao oštru poruku: "Mislite da će da me optereti 50€ štete?!"

Telegraf 12.03.2024
Imao je Marko i poruku za počinioca ili više njih. Marko Miljković objavio je snimak svog automobila koji je neko izgrebao najviše po zadnjoj strani. Reč je o vozilu marke BMW. - Samo bih voleo da pitam ove... Ove što vole da prođu s ovim, znaš… »

Vesti dana »