Повезане вести

„Било би ме срамота да сада дођем у репрезентацију“: Пешић открио шта му је Јокић рекао пред Светско првенство

„Било би ме срамота да сада дођем у репрезентацију“: Пешић открио шта му је Јокић рекао пред Светско првенство

Нова 12.03.2024
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, гостовао је у новој епизоди емисије "Спортлигхт" на каналу "Спорт клуб", а том приликом дотакао се Николе Јокића, кошаркаша Денвер Нагетса. Јокић није био део… »
Пешић до детаља о јокићевом одбијању репрезентације: „Рекао је – мене би било срамота да ја тамо дођем као неки МВП!“…

Пешић до детаља о јокићевом одбијању репрезентације: „Рекао је – мене би било срамота да ја тамо дођем као неки МВП!“…

Хот спорт 12.03.2024
Пешић све открио Кошаркашка репрезентација Србије освојила је сребро на Светском првенству у Манили, иако у саставу нису били сви наши најбољи играчи. Пре свих недостајао је двоструки МВП НБА лиге, као и шампион исте, Никола… »
Спортлигхт #136 – Погледајте цео подкаст са Каријем Пешићем

Спортлигхт #136 – Погледајте цео подкаст са Каријем Пешићем

Спорт клуб 12.03.2024
Гост новог Спортлајта био је селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић. Било је приче, веома отворене, о Николи Јокићу, стању у српској кошарци, Дубаију у АБА лиги... „Било би ме срамота да дођем задњи, као неки… »
Мене би било срамота да то урадим Србији! Пешић открио шта му је Јокић рекао

Мене би било срамота да то урадим Србији! Пешић открио шта му је Јокић рекао

Мондо 12.03.2024
Светислав Пешић открио је детаље разговора са Николом Јокићем у вези претходног Светског првенства. Светислав Пешић открио је детаље разговора са Николом Јокићем у вези претходног Светског првенства. Хоће ли Никола Јокић играти… »
„Све већи јаз између Звезде, Партизана и осталих спортова“

„Све већи јаз између Звезде, Партизана и осталих спортова“

Спорт клуб 12.03.2024
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, гост је новог Спортлајта који пратите на Спорт Клубу 1. Пешић истиче да јаз који се прави између Звезде и Партизана и свега осталог на другој страни може само да штети… »
Јокић имао поруку за пешића која ће одјекнути: Селектор Србије отворио душу и открио све

Јокић имао поруку за пешића која ће одјекнути: Селектор Србије отворио душу и открио све

Вечерње новости 12.03.2024
КАДА се помене кошаркашка репрезентација Србије, неизоставно је помињање Николе Јокића, најбољег српског играча. Светислав Пешић говорио је о његовом одбијању да буде у тиму на Светском првенству. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Пешић… »
Пешић: Српска кошарка је као у концентрационом логору

Пешић: Српска кошарка је као у концентрационом логору

Спорт клуб 12.03.2024
Гостујући у новом Спортлајту који управо пратите на Спорт Клубу 1, селектор репрезентације Србије Светислав Пешић говорио је и о стању српске клупске кошарке. Након занимљиве, до сада неиспричане приче о изостанку Николе Јокића… »
То раде најбољи: Пешић детаљно о Јокићевом изостанку са СП

То раде најбољи: Пешић детаљно о Јокићевом изостанку са СП

Спорт клуб 12.03.2024
Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије гост је новог Спортлајта који управо гледате на Спорт Клубу 1, а једна од главних тема је Никола Јокић и његов изостанак из репрезентације током Светског првенства… »
Да ли би Пешић водио Звезду или Партизан у Евролиги?

Да ли би Пешић водио Звезду или Партизан у Евролиги?

Спортске.нет 12.03.2024
Селектор Србије Светислав Пешић је у емисији "Спортлигхт" одговорио на питање да ли може себе да замисли у улози тренера Партизана и Црвене звезде у садашњој Евролиги. Трофејни стручњак је навео да тако нешто није могуће. "Па… »
СК1 од 17.50: Да ли би Кари тренирао Звезду или Партизан?

СК1 од 17.50: Да ли би Кари тренирао Звезду или Партизан?

Спорт клуб 12.03.2024
Гост нове епизоде Спортлајта биће селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић. Од 17.50 ћете на Спорт Клубу 1 чути једну неиспричану причу о томе зашто Никола Јокић није играо на Светском првенству, чућете и став… »

Вести дана »