Povezane vesti
Ko je uhapšena kuma Lepe Brene: Već je bila iza rešetaka, držala butik, a u sve umešala Gocu Božinovsku
Blic 12.03.2024
Kuma muzičke zvezde Lepe Brene, Tatjana Mioković, osuđena je pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu na dve godine i dva meseca zatvora. Naime, ona se teretila da je sa nevenčanim suprugom Zoranom Jankovićem i još šestoro okrivljenih učestvovala u… »
Osuđena kuma Lepe Brene, ide u zatvor! Zvali je "kraljica estradne auto-mafije", ovo je bio njen zadatak
Mondo 12.03.2024
Tatjana Mioković, kuma Lepe Brene, je pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu osuđena na dve godine i dva meseca zatvora. Tatjana Mioković, kuma Lepe Brene, je pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu osuđena na dve godine i dva meseca… »
Vesti dana »

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

UŽIVO Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu: Građani traže otvorena vrata za studente, dekan uslovio izlazak garancijom bezbednosti (FOTO, VIDEO)
Danas pre 19 minutajoš 2 povezane

Tramp najavio da će uvesti smrtnu kaznu za svako ubistvo u Vašingtonu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

"Dobila sam prsten od Raleta pre dve nedelje": Ana Nikolić jeca u videu na sav glas, pa poručuje: "vređajte me, ne želim nikome ovo što sam doživela"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Kiprani prebili jednog igrača Zvezde, a onda je Arnautović pobesneo, zbog ovoga je nastao haos na kraju meča
Telegraf pre 14 minutajoš 6 povezanih