Povezane vesti
Borba za život, majka ronila gorke suze: Jeziva ispovest Darka Lazića ledi krv, ne može sam
Svet & Skandal 12.03.2024
Borba Darka Lazića bila je teža nego što mislite Pevač Darko Lazić, omiljen zbog svog osmeha i glasovnih mogućnosti, prošao je golgotu. Borba Darka Lazića nije bila nimalo prijatna, a poznati folker nije štedeo reči te je progovorio o svojoj agoniji sa… »
"Budim se znojav u lokvi vode": Darko Lazić progovorio o svom poroku i šokirao: "Ne mogu da prestanem, pokušao sam"
Blic 12.03.2024
Pevač Darko Lazić progovorio je o svojoj borbi sa alkoholom, istakao da ima noćne more i da često sanja udes koji je imao, a takođe se dotakao i zajedničkog života sa suprugom Katarinom. Kako ističe Darko Lazić više puta je pokušao da promeni loše… »
Šok ispovest Darka Lazića: Ne mogu da prestanem da pijem! Pevač sve priznao: Pustio sam sve niz vodu...
Kurir 12.03.2024
Folk pevač Darko Lazić više puta jer pričao o tome kako voli da popije, međutim sada je otkrio da je bilo perioda kada je pokušavao da ostavi piće, ali mu to nažalost, nije pošlo za rukom! On je ispričao da ne može da prestane da pije, pa se zbog toga… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 19 povezanih

Tuga! Oglasio se klub nakon smrti fudbalera kog je udario grom: "Nije uspeo da pobedi u najvažnijoj utakmici"
Telegraf pre 48 minutajoš 17 povezanih

Uoči pregovora na Aljasci: Koji je put Putinu da će biti u Americi i šta želi Tramp?
Danas pre 23 minutajoš 115 povezanih

Leh neće imati pomoć štopera u Beogradu, ali će imati uz sebe poznatog repera!
Sportske.net pre 23 minutajoš 19 povezanih