Povezane vesti

Zbog reči Janjuševe majke i kamen bi zaplakao: Poslala sinu pismo koje ga je slomilo

Zbog reči Janjuševe majke i kamen bi zaplakao: Poslala sinu pismo koje ga je slomilo

Svet & Skandal 12.03.2024
Janjuševa majka poslala pismo sinu Marko Janjušević Jnjuš danas proslavlja rođendan, koji, kako sam kaže, nikad nije bio tužniji, zbog smrti njgovog najmlađeg brata Mihaila, koji preminuo u decembru prošle godine. Iako joj u životu nikada nije bilo teže… »
Janjušu se prvi put majka obratila u rijalitiju: Dobio potresno pismo od porodice nakon tragedije: "Mi ćemo dalje kako moramo"…

Janjušu se prvi put majka obratila u rijalitiju: Dobio potresno pismo od porodice nakon tragedije: "Mi ćemo dalje kako moramo"…

Blic 12.03.2024
Marko Janjušević Janjuš danas proslavlja rođendan, a njegova majka mu se obratila pismom ovim povodom. Ona mu je čestitala rođendan, ali se najviše osvrnula na porodičnu tragediju kada je njihov najmlađi sin, Janjušev brat, Mihailo oduzeo sebi život u… »
Janjušu se prvi put majka obratila u rijalitiju! Dobio potresno pismo, pa prolio reku suza: "Mi ćemo dalje kako moramo..."

Janjušu se prvi put majka obratila u rijalitiju! Dobio potresno pismo, pa prolio reku suza: "Mi ćemo dalje kako moramo..."

Kurir 12.03.2024
Marko Janjušević Janjuš danas proslavlja rođendan, a njegova majka mu se obratila pismom ovim povodom. Ona mu je čestitala rođendan, ali se najviše osvrnula na porodičnu tragediju kada je njihov najmlađi sin, Janjušev brat, Mihailo tragično izgubio život… »

Vesti dana »