Povezane vesti

Zbog reči Janjuševe majke i kamen bi zaplakao: Poslala sinu pismo koje ga je slomilo

Zbog reči Janjuševe majke i kamen bi zaplakao: Poslala sinu pismo koje ga je slomilo

Svet & Skandal 12.03.2024
Janjuševa majka poslala pismo sinu Marko Janjušević Jnjuš danas proslavlja rođendan, koji, kako sam kaže, nikad nije bio tužniji, zbog smrti njgovog najmlađeg brata Mihaila, koji preminuo u decembru prošle godine. Iako joj u životu nikada nije… »
Janjušu se prvi put majka obratila u rijalitiju: Dobio potresno pismo od porodice nakon tragedije: "Mi ćemo dalje kako…

Janjušu se prvi put majka obratila u rijalitiju: Dobio potresno pismo od porodice nakon tragedije: "Mi ćemo dalje kako…

Blic 12.03.2024
Marko Janjušević Janjuš danas proslavlja rođendan, a njegova majka mu se obratila pismom ovim povodom. Ona mu je čestitala rođendan, ali se najviše osvrnula na porodičnu tragediju kada je njihov najmlađi sin, Janjušev brat, Mihailo oduzeo sebi… »
Janjušu se prvi put majka obratila u rijalitiju! Dobio potresno pismo, pa prolio reku suza: "Mi ćemo dalje kako moramo..."

Janjušu se prvi put majka obratila u rijalitiju! Dobio potresno pismo, pa prolio reku suza: "Mi ćemo dalje kako moramo..."

Kurir 12.03.2024
Marko Janjušević Janjuš danas proslavlja rođendan, a njegova majka mu se obratila pismom ovim povodom. Ona mu je čestitala rođendan, ali se najviše osvrnula na porodičnu tragediju kada je njihov najmlađi sin, Janjušev brat, Mihailo tragično… »

Vesti dana »