Повезане вести

"Ти си болестан, лажеш као пас!" Општи хаос у емисији! Дејо Савићевић ушао у жестоку расправу: Имаш проблем, ја да ти кажем…

"Ти си болестан, лажеш као пас!" Општи хаос у емисији! Дејо Савићевић ушао у жестоку расправу: Имаш проблем, ја да ти кажем…

Курир 12.03.2024
Председник Фудбалског савеза Црне Горе, Дејан Савићевић, ушао је у жустру расправу са Дејаном Пековићем Џајом. Њих фвојица су били гости емисије "Фудбал фест", где су приредиле сличне сцене као пре неколико година када је… »
Хтео је да буде аркан црногорског фудбала! Дејо Савићевић жестоко прозвао Божовића: Он и ја нисмо пријатељи, ти знаш зашто!…

Хтео је да буде аркан црногорског фудбала! Дејо Савићевић жестоко прозвао Божовића: Он и ја нисмо пријатељи, ти знаш зашто!…

Курир 12.03.2024
Председник Фудбалског савеза Црне Горе, Дејан Савићевић, говорио је о актуелним темама у тамошњем фудбалу. Легендарни Дејо је био гост емисије "Фудбал фест" на "Телевизији Црне Горе", а између осталог, причао је о прекиду… »
Ко је Партизанов Џаја са којим се Дејан Савићевић жестоко посвађао уживо пред ТВ камерама?

Ко је Партизанов Џаја са којим се Дејан Савићевић жестоко посвађао уживо пред ТВ камерама?

Телеграф 12.03.2024
Дејан Пековић ушао у озбиљну расправу са првим човеком Фудбалског савеза Црне Горе. Читав регион обишао је снимак из емисије "Фудбал фест" у којем је дошло до расправе председника Фудбалског савеза Црне Горе Дејана Савићевића и… »

Вести дана »