Повезане вести
"Ти си болестан, лажеш као пас!" Општи хаос у емисији! Дејо Савићевић ушао у жестоку расправу: Имаш проблем, ја да ти кажем…
Курир 12.03.2024
Председник Фудбалског савеза Црне Горе, Дејан Савићевић, ушао је у жустру расправу са Дејаном Пековићем Џајом. Њих фвојица су били гости емисије "Фудбал фест", где су приредиле сличне сцене као пре неколико година када је… »
Хтео је да буде аркан црногорског фудбала! Дејо Савићевић жестоко прозвао Божовића: Он и ја нисмо пријатељи, ти знаш зашто!…
Курир 12.03.2024
Председник Фудбалског савеза Црне Горе, Дејан Савићевић, говорио је о актуелним темама у тамошњем фудбалу. Легендарни Дејо је био гост емисије "Фудбал фест" на "Телевизији Црне Горе", а између осталог, причао је о прекиду… »
Ко је Партизанов Џаја са којим се Дејан Савићевић жестоко посвађао уживо пред ТВ камерама?
Телеграф 12.03.2024
Дејан Пековић ушао у озбиљну расправу са првим човеком Фудбалског савеза Црне Горе. Читав регион обишао је снимак из емисије "Фудбал фест" у којем је дошло до расправе председника Фудбалског савеза Црне Горе Дејана Савићевића и… »
Вести дана »
Београд: Студенти Правног факултета обележавају годишњицу почетка блокаде у протестној шетњи
Сербиан Невс Медиа пре 41 минутајош 27 повезаних
Украјина на прекретници: Зеленски одлучио да ли ће бити промене закона за изборе у земљи
Вечерње новости пре 1 сатјош 40 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане