Повезане вести

Румунски председник каже да ц́е се кандидовати за лидера НАТО-а

Румунски председник каже да ц́е се кандидовати за лидера НАТО-а

Слободна Европа 12.03.2024
Румунски председник Клаус Јоханис изјавио је 12. марта да је одлучио да се кандидује за лидера НАТО-а, позицију за коју многе земље чланице подржавају холандског премијера Марка Рутеа. "Одлучио сам да учествујем на конкурсу за… »
Румунски председник Клаус Јоханис најавио кандидатуру за шефа НАТО-а

Румунски председник Клаус Јоханис најавио кандидатуру за шефа НАТО-а

Политика 12.03.2024
Румунски председник Клаус Јоханис најавио је данас да ће се кандидовати за новог шефа НАТО-а да замени Норвежанина Јенса Столтенберга на челу те организације. За сада је фаворит за новог генералног секретара Алијансе холандски… »
Председник Румуније: Одлучио сам да се кандидујем за генералног секретара НАТО-а

Председник Румуније: Одлучио сам да се кандидујем за генералног секретара НАТО-а

Политика 12.03.2024
БУКУРЕШТ – Председник Румуније Клаус Јоханис саопштио је данас да је одлучио да се кандидује за генералног секретара НАТО-а. „Одлучио сам да се придружим трци за позицију генералног секретара НАТО-а. Мислим да НАТО треба да… »
Председник Румуније жели да наследи Столтенберга на челу НАТО

Председник Румуније жели да наследи Столтенберга на челу НАТО

Н1 Инфо 12.03.2024
Румунски председник Клаус Јоханис најавио је да ће се кандидовати за новог шефа НАТО да замени Швеђанина Јенса Столтенберга на челу те организације. За сада је фаворит за новог генералног секретара Алијансе холандски премијер… »
Председник Румуније Клаус Јоханис се кандидовао за генералног секретара НАТО-а

Председник Румуније Клаус Јоханис се кандидовао за генералног секретара НАТО-а

Еуроневс 12.03.2024
Председник Румуније Клаус Јоханис саопштио је данас да је одлучио да се кандидује за генералног секретара НАТО-а. "Одлучио сам да се придружим трци за позицију генералног секретара НАТО-а. Мислим да НАТО треба да обнови поглед на… »

Вести дана »