Повезане вести

"Највећа вредност је рад са Јездићем": Глумци открили утиске са снимања филма "Последњи стрелац"

"Највећа вредност је рад са Јездићем": Глумци открили утиске са снимања филма "Последњи стрелац"

Мондо 13.03.2024
Синоћ је одржана премијера филма "Последњи стрелац" са Ненадом Јездићем у главној улози. Глумци Славица Љујић и Урош Милојевић, ексклузивно за МОНДО открили утиске са снимања! Синоћ је одржана премијера филма "Последњи… »
(Видео) Још увек се нисам опоравила: Ива Штрљић прошетала црвеним тепихом након што је поломила обе руке: "Из болнице сам…

(Видео) Још увек се нисам опоравила: Ива Штрљић прошетала црвеним тепихом након што је поломила обе руке: "Из болнице сам…

Блиц 12.03.2024
Вечерас се одржава премијера филма "Последњи стрелац", а црвеним тепихом прошетала је и глумица Ива Штрљић. Ива је недавно поломила две руке, када се саплела и пала, а сада је открила како тече опоравак. - Добро сам, још увек… »
(Видео): "Не бих могла да снимам интимне сцене, због тога нисам глумица": Милена Ћеранић признала шта никако не би радила због…

(Видео): "Не бих могла да снимам интимне сцене, због тога нисам глумица": Милена Ћеранић признала шта никако не би радила због…

Блиц 12.03.2024
Вечерас је одржана премијера филма "Последњи стрелац", бројне јавне личности појавиле су се на црвеном тепиху, а међу њима је и певачица Милена Ћеранић. Милена Ћеранић је за "Блиц" открила да ли би у будућности волела да се… »
(Фото) познати заблистали на црвеном тепиху: Глумци и певачи на премијери филма "Последњи стрелац"

(Фото) познати заблистали на црвеном тепиху: Глумци и певачи на премијери филма "Последњи стрелац"

Блиц 12.03.2024
Вечерас је одржана премијера филма "Последњи стрелац", а бројне јавне личности појавиле су се на црвеном тепиху и заблистале у свечаним тоалетама. Међу првима се појавио Ненад Јездић који тумачи главну улогу у филмском… »

Вести дана »