Повезане вести
Невснигхт: Колега Омера Мехића о кобном лету војног хеликоптера
Н1 Инфо 13.03.2024
Обележава се девет година од пада хеликоптера којим је упављао Омер Мехић, а у ком је погинула цела посада. Они који су директно упућени у случај, кажу да су временске околности тада биле испод сваког минимума за безбедно… »
Чекајући истину, споменик и одговорне: Пошту страдалима у паду хеликоптера одале колеге и нико из војног врха
Н1 Инфо 13.03.2024
Четворочлана посада, лекар, анестетичар и беба стара тек пет дана страдали су у паду војног хеликоптера пре девет година. Иако су војне комисије тврдиле да је за несрећу одговоран вођа посаде, одговоре на многа питања јавност… »
Седморо мртвих, нула одговорних и делови летелице на отпаду: Случај пада хеликоптера девет година без одговора на кључна…
Нова 13.03.2024
Девет година је прошло од пада транспортног војног хеликоптера Ми-17, у коме је трагично страдало седам особа, међу којима је и беба стара пет дана, а питање да ли је трагедија могла бити спречена до данас је остало без… »
Девет година од пада војног хеликоптера, на месту несреће дивља депонија (ВИДЕО)
Инсајдер 13.03.2024
Дуг је списак случајева у којима надлежне институције нису урадиле свој посао, односно нису пронашле одговорне, иако су неки догађаји имали трагичан исход. Један од њих је пад војног хеликоптера у близини београдског аеродрома… »
Девет година од пада војног хеликоптера код Београда: Без одговора и без обиљежја
Ал Јазеера 13.03.2024
На данашњи дан, прије девет година, у паду војног хеликоптера Ми-17 у близини београдског аеродрома “Никола Тесла” у Сурчину погинуло је седморо људи – четворочлана посада, љекар, анестетичар и беба стара пет дана, који су, те… »
Девет година од пада војног хеликоптера у Сурчину
Инсајдер 13.03.2024
Девета годишњица пада хеликоптера Ми-17 Војске Србије, у којем је погинуло седам људи, обележена је на месту несреће у Сурчину паљењем свећа и полагањем цвећа. Пензионисани припадници 890. мешовите хеликоптерске ескадриле… »
Обележена девета годишњица пада војног хеликоптера у Сурчину
Н1 Инфо 13.03.2024
Девета годишњица пада хеликоптера Ми-17 Војске Србије (ВС), у којем је погинуло седам људи, обележена је данас на месту несреће у Сурчину паљењем свећа и полагањем цвећа. Пензионисани припадници 890. мешовите хеликоптерске… »
Инсајдер 13.03.2024
Девета годишњица пада хеликоптера Ми-17 Војске Србије (ВС), у којем је погинуло седам људи, обележена је данас на месту несреће у Сурчину паљењем свећа и полагањем цвећа. Пензионисани припадници 890. мешовите хеликоптерске… »
Слободна Европа 13.03.2024
Девета годишњица пада хеликоптера Ми-17 Војске Србије (ВС), у којем је погинуло седам људи, обележена је 13. марта на месту несреће у Сурчину, у близини београдског аеродрома Никола Тесла, паљењем свећа и полагањем цвећа… »
Бета 13.03.2024
Одговорни за трагедију никада нису одговарали
Време 13.03.2024
Људи су свој посао радили што су боље знали. Да се њих слушало – не би их терали да слећу тамо где су лепо говорили да не може да се слеће. А терали су их, очигледно. Пре девет година војни хеликоптер Ми 17 који је полетео у… »
Девет година од пада хеликоптера у Сурчину – кључна питања без одговора
Н1 Инфо 13.03.2024
На данашњи дан, пре девет година, у паду војног хеликоптера Ми-17 у ширем рејону аеродрома „Никола Тесла“ у Сурчину погинуло је седморо људи - четворочлана посада, лекар и анестетичар, као и беба стара тек пет дана - који су… »
Обележава се девет година од пада војног хеликоптера у Сурчину
Бета 13.03.2024
Породице и колеге чланова посаде транспортног хеликоптера Ми-17 Војске Србије, који се срушио у околини аеродрома "Никола Тесла" 2015. године, обележиће данас годишњицу несреће у којој је погинуло укупно седам људи. На месту… »
Вести дана »
Троје активиста задржано преко ноћи у полицији у Новом Саду: Терете се за непристојно понашање
Нова пре 8 минутајош 15 повезаних
Богдановић на новој позицији: Клиперси поражени упркос најбољој партији нашег капитена од почетка сезоне!
Хот спорт пре 1 сатјош 18 повезаних
Узбуна у елитној војној бази само дан после посете Трампа! Зграда хитно евакуисана! Више особа одмах пребачено у болнице!
Курир пре 1 сатјош 13 повезаних