Повезане вести
Након оптужби сестре Милице синови Ланета Гутовића јасни! Правду ће потражити на суду (ФОТО)
Стори 13.03.2024
Ћерка Ланета Гутовића подигла је велику прашину у јавности када је открила да је њу и сестру глумац на самртничкој постељи лишио наследства. Наиме, она је истакла да је и медицинска сестра учествовала у томе, те да њен отац… »
"То је лаж, лане јој је дао кућу" Кум Милице Гутовић побеснео: Каква, бре, два човека, био сам тамо!
Мондо 13.03.2024
Велика прашина се подигла у јавности након што је ћерка легендарног глумца Милана Ланета Гутовића, Милица Гутовић, изашла у јавност са тезом да је преварена за очево наследство. Сада је мишљење о свему изнео и кум, Миле Зарић… »
"Грозно, нахушкала је мајка! Био сам ту у његовим последњим тренуцима" Огласио се кум Милана Гутовића: "Каква бре два…
Курир 13.03.2024
Велика прашина се подигла у јавности након што је ћерка легендарног глумца Милана Ланета Гутовића, Милица Гутовић, изашла у јавност са тезом да је преварена за очево наследство. Са свих страна људи блиски Ланету почели су да се… »
"Дао јој је кућу. Каква, бре, два човека?": Кум Милице Гутовић проговорио о наследству: "Био сам ту у Ланетовим последњим…
Блиц 13.03.2024
Милица Гутовић, најстарија ћерка покојног глумца Милана Ланета Гутовића, шокирала је све када је на свом Фејсбук профилу објавила снимак на ком тврди да је медицинска сестра пред смрт њеног оца увела двојицу мушкараца који нису… »
Вести дана »
(ВИДЕО) КАДА ВРЕМЕ СТАНЕ У 98. МИНУТУ: Голман Бенфике срушио гиганта Европе
Санџак хабер пре 5 сатијош 1 повезана
Тежак ланчани судар у Земуну! У несрећи учествовало 5 возила: Има повређених, полиција на терену
Блиц пре 8 сатијош 2 повезане