Povezane vesti

Nakon optužbi sestre Milice sinovi Laneta Gutovića jasni! Pravdu će potražiti na sudu (FOTO)

Nakon optužbi sestre Milice sinovi Laneta Gutovića jasni! Pravdu će potražiti na sudu (FOTO)

Story 13.03.2024
Ćerka Laneta Gutovića podigla je veliku prašinu u javnosti kada je otkrila da je nju i sestru glumac na samrtničkoj postelji lišio nasledstva. Naime, ona je istakla da je i medicinska sestra učestvovala u tome, te da njen otac, koji je bio na… »
"To je laž, lane joj je dao kuću" Kum Milice Gutović pobesneo: Kakva, bre, dva čoveka, bio sam tamo!

"To je laž, lane joj je dao kuću" Kum Milice Gutović pobesneo: Kakva, bre, dva čoveka, bio sam tamo!

Mondo 13.03.2024
Velika prašina se podigla u javnosti nakon što je ćerka legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, Milica Gutović, izašla u javnost sa tezom da je prevarena za očevo nasledstvo. Sada je mišljenje o svemu izneo i kum, Mile Zarić. Velika prašina… »
"Grozno, nahuškala je majka! Bio sam tu u njegovim poslednjim trenucima" Oglasio se kum Milana Gutovića: "Kakva bre dva…

"Grozno, nahuškala je majka! Bio sam tu u njegovim poslednjim trenucima" Oglasio se kum Milana Gutovića: "Kakva bre dva…

Kurir 13.03.2024
Velika prašina se podigla u javnosti nakon što je ćerka legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, Milica Gutović, izašla u javnost sa tezom da je prevarena za očevo nasledstvo. Sa svih strana ljudi bliski Lanetu počeli su da se oglašavaju, a… »
"Dao joj je kuću. Kakva, bre, dva čoveka?": Kum Milice Gutović progovorio o nasledstvu: "Bio sam tu u Lanetovim poslednjim…

"Dao joj je kuću. Kakva, bre, dva čoveka?": Kum Milice Gutović progovorio o nasledstvu: "Bio sam tu u Lanetovim poslednjim…

Blic 13.03.2024
Milica Gutović, najstarija ćerka pokojnog glumca Milana Laneta Gutovića, šokirala je sve kada je na svom Fejsbuk profilu objavila snimak na kom tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa… »

Vesti dana »