Povezane vesti
SAD imam dozvolu lanetovog sina da kažem: Glumac Predrag Pepi Smiljković otkrio - Ovo je istina o nasledstvu Milana Gutovića
Večernje novosti 13.03.2024
GLUMAC Predrag Pepi Smiljković otkrio je nove detalje o slučaju pokojnog velikana, glumca Milana Laneta Gutovića. Foto: ATA images, Fejsbuk printskrin/Milica Gutovic Sve je, podsetimo, krenulo od oglašavanja Milice Gutović na njenom zvaničnom Fejsbuk… »
"Neko je hteo da mu napakosti": Komšije pokojnog Laneta Gutovića otkrila detalje o njegovom odnosu sa ćerkama: "Milica je…
Blic 13.03.2024
Velika prašina se podigla u medijima nakon što je ćerka legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, koji nas je napustio 25. avgusta 2021. godine u 76. godini, iznela tvrdnje da je prevarena za nasledstvo. Milica Gutović nedavno je objavila snimak u kom… »
Ovo je kuća Laneta Gutovića: Poslednje godine proveo u kontejneru, a u Kumodražu je bio porodični dom
Blic 13.03.2024
Ćerka Laneta Gutovića, Milica Gutović ovih dana je u žiži javnosti zbog tvrdnji da je prevarena za nasledstvo. Ona je na svom Fejsbuku objavila šok tvrdnje da je oštećena za porodično nasledstvo, te je iznela detalje o poslednjim danima života njenog oca… »
Poznato šta je sve od imovine posedovao Lane Gutović: Ćerke iz prvog braka ostale bez ičega
Svet & Skandal 13.03.2024
Imovina Laneta Gutovića nije bila mala Imovina Laneta Gutovića u poslednjih nekoliko dana glavna je tema u svim medijima. Razlog za to je izjava njegove najstarije ćerke Milice da su ona i njena sestra Nevena ostale bez očevog nasledstva zbog, kako… »
(Video)"lane mi je rekao da ćerke godinama nije video": Povodom optužbi Milice Gutović da je prevarena za nasledstvo, oglasio…
Blic 13.03.2024
Povodom tvrdnji Milice Gutović, najstarije ćerke pokojnog glumca Milana Gutovića, da je prevarena za nasledstvo, oglasio se u "Jutru na Blic" glumac i prijatelj pokojnog Laneta, Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika Špic. Milica Gutović, najstarija… »
"Sinovi mu tu i dalje žive": Komšije otkrile šta se dešava u kući pokojnog Laneta Gutovića: "Pričalo se da nije bio u dobrim…
Blic 13.03.2024
Legendarni glumac Lane Gutović, napustio nas je 25. avgusta 2021. godine u 76. godini. On je iza sebe ostavio ženu Biljanu Knežević, sa kojom je bio celu deceniju u braku i sinove Jakova i Spasoja. Takođe je ostavio iza sebe i ćerke Milicu i Nevenu, koje… »
Vesti dana »
Na severu Srbije zarađuju skoro 150.000 dinara: Ovo su prosečne zarade u Severnobačkom okrugu
B92 pre 3 satajoš 45 povezanih
Sneg i led paralizovali Srbiju: Crni Vrh najhladniji, nanosi snega na planinama, vozači zbog leda prisiljeni da napuštaju vozila VIDEO
Nova pre 26 minutajoš 44 povezane
Siniša Mali najavio da će biti izgrađen panoramski točak „Belgrade Eye“
Nova pre 3 satajoš 34 povezane
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
RTV pre 26 minutajoš 31 povezana