Povezane vesti

Tristan Vukčević prešao iz Partizana u Vašington

Tristan Vukčević prešao iz Partizana u Vašington

Insajder 13.03.2024
Srpski košarkaš Tristan Vukčević prešao je iz Partizana u Vašington, saopšteno je na sajtu beogradskog kluba. 'Vukčević je draftovan prošlog leta od strane Vašington Vizardsa, za koje je nastupao tokom NBA letnje lige. Njegov NBA klub… »
Koliko će Partizan zaraditi od tristana vukčevića? Cifra jeste sedmocifrena, ali crno-belima ne ide sav novac!

Koliko će Partizan zaraditi od tristana vukčevića? Cifra jeste sedmocifrena, ali crno-belima ne ide sav novac!

Kurir 13.03.2024
Šok za navijače Partizana, Tristan Vučkević odlazi iz kluba! Talentovani krilni centar, koji je doveden iz Reala da postane jedan od nosilaca igre crno-belih, iskoristio je mogućnost aktivacije otkupne klauzule i karijeru će nastaviti u NBA ligi - u… »
Otkrivamo koliko će novca zaraditi Partizan od odlaska Tristana Vukčevića u NBA ligu!

Otkrivamo koliko će novca zaraditi Partizan od odlaska Tristana Vukčevića u NBA ligu!

Telegraf 13.03.2024
Košarkaš će karijeru nastaviti u Vašington Vizardsima. Željko Obradović je usred sezone ostao bez jednog košarkaša, jer je Tristan Vukčević odlučio da aktivira otkupnu klauzulu za odlazak u NBA ligu. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović… »
Kakvo iznenađenje! Partizan ostao bez košarkaša usred sezone, sam platio obeštećenje da ode u NBA

Kakvo iznenađenje! Partizan ostao bez košarkaša usred sezone, sam platio obeštećenje da ode u NBA

Telegraf 13.03.2024
Tristan Vukčević napustio Humsku. Tristan Vukčević nije više član Partizana! On je iskoristio mogućnost da sam aktivira otkupnu klauzulu i karijeru će nastaviti u NBA ligi. Kako je preneo predsednik Partizana Ostoja Mijailović, obeštećenje će… »

Vesti dana »