Povezane vesti
"Mislila sam da me vara, ali bilo je nešto mnogo gore!" Medicinska sestra napravila lažni profil da bi testirala dečka, a…
Kurir 13.03.2024
Društvene mreže danas su jedan od čestih razloga svađa među partnerima. Zbog toga su mnogi, nažalost, spremni da testiraju vernost svojih partnera tako što će napraviti lažne profile, upustiti se u komunikaciju sa njima i saznati kako njihov… »
Medicinska sestra napravila lažni profil i testirala dečka! "Mislila sam da me vara, a onda sam saznala nešto još gore"
Mondo 13.03.2024
Kako bi proverila da li joj je dečko veran, odlučila je da napravi lažni profil, a onda je usledio "šamar realnosti". Kako bi proverila da li joj je dečko veran, odlučila je da napravi lažni profil, a onda je usledio "šamar realnosti". Društvene… »
Vesti dana »

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Sremskoj Mitrovici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete
Blic pre 34 minutajoš 26 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 9 minutajoš 20 povezanih

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

Ruski napad na bolnicu u Sumiju nakon razgovora Trumpa i Putina
Al Jazeera pre 1 satjoš 75 povezanih