Povezane vesti
Kako je Rusija obesmislila američke investicije u sistem protivraketne odbrane
Politika 13.03.2024
Rusija je stvaranjem raketa Avangard obesmislila američke investicije u sistem protivraketne odbrane, rekao je Vladimir Putin u intervjuu novinaru Dmitriju Kiseljevu za Rusiju 1 i RIA Novosti. „Mi smo, u stvari, poništili sve što su uradili, sve što su… »
Putin o raketnom sistemu "Avangard": Sva ulaganja Amerike u pvo odbranu su besmislena nakon Avangarda
Pravda 13.03.2024
Stvaranje ruskog raketnog sistema Avangard učinilo je bespredmetnim sve američke investicije u sistem protivraketne odbrane. Ovo je izjavio ruski predsednik Vladimir Putin u intervjuu novinaru Dmitriju Kiseljevu. Ruski lider je objasnio da se ovaj… »
Vesti dana »

Profesorka Filozofskog u Novom Sadu: „Pokušala sam da uđem na radno mesto, ali dekan je blokirao fakultet“
Nedeljnik pre 47 minutajoš 44 povezane

Vučić: Ukazao sam Sorensenu na značaj povratka dijaloga na principe na kojima je zasnovan
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Top tri: zanimanja u Srbiji, ovi radnici imaju platu od 234.185 dinara! Evo ko je imao najveće, a ko najmanje zarade u junu: Detaljan spisak
Blic pre 1 satjoš 23 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Bez dogovora o minimalcu: Sindikati traže 70.000 dinara, Vlada i poslodavci ostali pri svojim stavovima
Biznis.rs pre 17 minutajoš 20 povezanih