Povezane vesti
"Za sve vas koji se pitate zašto sam tako propala"! Anđelki Prpić dojadilo, pokazala kako izgleda bez šminke (video)
Mondo 13.03.2024
Anđelka Prpić objavila je snimak u kom je pokazala kako izgleda bez šminke i dobila niz pozitivnih komentara! Anđelka Prpić objavila je snimak u kom je pokazala kako izgleda bez šminke i dobila niz pozitivnih komentara! "Ti si, ženo, kraljica!"… »
„Pitaju me zašto sam propala i da li sam bolesna“: Anđelka poslala moćnu poruku dok se snimala bez šminke
Nova 13.03.2024
Glumica Anđelka Steviž Žugić odlučila je da snimi kratak video u kojem pokazuje svakodnevne rituale ulepšavanja. Anđelka je na Instagramu objavila snimak na kojem se doteruje, a na samom početku imali smo priliku da je vidimo bez šminke. „Za… »
(Video): "Ostarila sam! Pitaju me zašto sam propala i da li sam bolesna": Anđelka Prpić se snimala bez šminke i pokazala…
Blic 13.03.2024
Glumica Anđelka Prpić pokazala je lice bez trunke šminke, a u novoj objavi na Instagramu požalila se na komentare i pitanja koja dobija. - Za sve vas koji se pitate da li sam bolesna - hvala Bogu nisam, ali sam ostarila. Hvala Bogu jesam i zašto sam… »
Vesti dana »
Predsednik: Srbiju lažima neće slomiti, objasniću kome je bio potreban incident u Zubinom Potoku
RTV pre 36 minutajoš 1 povezana
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Metar snega u zapadnoj Srbiji AMSS: apeluje na vozače zbog nepovoljnih vremenskih uslova i mokrih kolovoza, RHMZ dao najnoviju prognozu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana