Povezane vesti

"Za sve vas koji se pitate zašto sam tako propala"! Anđelki Prpić dojadilo, pokazala kako izgleda bez šminke (video)

"Za sve vas koji se pitate zašto sam tako propala"! Anđelki Prpić dojadilo, pokazala kako izgleda bez šminke (video)

Mondo 13.03.2024
Anđelka Prpić objavila je snimak u kom je pokazala kako izgleda bez šminke i dobila niz pozitivnih komentara! Anđelka Prpić objavila je snimak u kom je pokazala kako izgleda bez šminke i dobila niz pozitivnih komentara! "Ti si, ženo, kraljica!"… »
„Pitaju me zašto sam propala i da li sam bolesna“: Anđelka poslala moćnu poruku dok se snimala bez šminke

„Pitaju me zašto sam propala i da li sam bolesna“: Anđelka poslala moćnu poruku dok se snimala bez šminke

Nova 13.03.2024
Glumica Anđelka Steviž Žugić odlučila je da snimi kratak video u kojem pokazuje svakodnevne rituale ulepšavanja. Anđelka je na Instagramu objavila snimak na kojem se doteruje, a na samom početku imali smo priliku da je vidimo bez šminke. „Za… »
(Video): "Ostarila sam! Pitaju me zašto sam propala i da li sam bolesna": Anđelka Prpić se snimala bez šminke i pokazala…

(Video): "Ostarila sam! Pitaju me zašto sam propala i da li sam bolesna": Anđelka Prpić se snimala bez šminke i pokazala…

Blic 13.03.2024
Glumica Anđelka Prpić pokazala je lice bez trunke šminke, a u novoj objavi na Instagramu požalila se na komentare i pitanja koja dobija. - Za sve vas koji se pitate da li sam bolesna - hvala Bogu nisam, ali sam ostarila. Hvala Bogu jesam i zašto sam… »

Vesti dana »