Повезане вести
"За све вас који се питате зашто сам тако пропала"! Анђелки Прпић дојадило, показала како изгледа без шминке (видео)
Мондо 13.03.2024
Анђелка Прпић објавила је снимак у ком је показала како изгледа без шминке и добила низ позитивних коментара! Анђелка Прпић објавила је снимак у ком је показала како изгледа без шминке и добила низ позитивних коментара! "Ти си… »
„Питају ме зашто сам пропала и да ли сам болесна“: Анђелка послала моћну поруку док се снимала без шминке
Нова 13.03.2024
Глумица Анђелка Стевиж Жугић одлучила је да сними кратак видео у којем показује свакодневне ритуале улепшавања. Анђелка је на Инстаграму објавила снимак на којем се дотерује, а на самом почетку имали смо прилику да је видимо без… »
(Видео): "Остарила сам! Питају ме зашто сам пропала и да ли сам болесна": Анђелка Прпић се снимала без шминке и показала како…
Блиц 13.03.2024
Глумица Анђелка Прпић показала је лице без трунке шминке, а у новој објави на Инстаграму пожалила се на коментаре и питања која добија. - За све вас који се питате да ли сам болесна - хвала Богу нисам, али сам остарила. Хвала… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 29 минутајош 18 повезаних
Удар на Дњепропетровску област; Лондон увео санкције Александру Дугину
РТС пре 15 минутајош 20 повезаних
Милиони Аустралијанаца млађих од 16 година више немају приступ друштвеним мрежама
РТС пре 10 минутајош 9 повезаних