Повезане вести

"За све вас који се питате зашто сам тако пропала"! Анђелки Прпић дојадило, показала како изгледа без шминке (видео)

"За све вас који се питате зашто сам тако пропала"! Анђелки Прпић дојадило, показала како изгледа без шминке (видео)

Мондо 13.03.2024
Анђелка Прпић објавила је снимак у ком је показала како изгледа без шминке и добила низ позитивних коментара! Анђелка Прпић објавила је снимак у ком је показала како изгледа без шминке и добила низ позитивних коментара! "Ти си… »
„Питају ме зашто сам пропала и да ли сам болесна“: Анђелка послала моћну поруку док се снимала без шминке

„Питају ме зашто сам пропала и да ли сам болесна“: Анђелка послала моћну поруку док се снимала без шминке

Нова 13.03.2024
Глумица Анђелка Стевиж Жугић одлучила је да сними кратак видео у којем показује свакодневне ритуале улепшавања. Анђелка је на Инстаграму објавила снимак на којем се дотерује, а на самом почетку имали смо прилику да је видимо без… »
(Видео): "Остарила сам! Питају ме зашто сам пропала и да ли сам болесна": Анђелка Прпић се снимала без шминке и показала како…

(Видео): "Остарила сам! Питају ме зашто сам пропала и да ли сам болесна": Анђелка Прпић се снимала без шминке и показала како…

Блиц 13.03.2024
Глумица Анђелка Прпић показала је лице без трунке шминке, а у новој објави на Инстаграму пожалила се на коментаре и питања која добија. - За све вас који се питате да ли сам болесна - хвала Богу нисам, али сам остарила. Хвала… »

Вести дана »