Повезане вести
"За све вас који се питате зашто сам тако пропала"! Анђелки Прпић дојадило, показала како изгледа без шминке (видео)
Мондо 13.03.2024
Анђелка Прпић објавила је снимак у ком је показала како изгледа без шминке и добила низ позитивних коментара! Анђелка Прпић објавила је снимак у ком је показала како изгледа без шминке и добила низ позитивних коментара! "Ти си… »
„Питају ме зашто сам пропала и да ли сам болесна“: Анђелка послала моћну поруку док се снимала без шминке
Нова 13.03.2024
Глумица Анђелка Стевиж Жугић одлучила је да сними кратак видео у којем показује свакодневне ритуале улепшавања. Анђелка је на Инстаграму објавила снимак на којем се дотерује, а на самом почетку имали смо прилику да је видимо без… »
(Видео): "Остарила сам! Питају ме зашто сам пропала и да ли сам болесна": Анђелка Прпић се снимала без шминке и показала како…
Блиц 13.03.2024
Глумица Анђелка Прпић показала је лице без трунке шминке, а у новој објави на Инстаграму пожалила се на коментаре и питања која добија. - За све вас који се питате да ли сам болесна - хвала Богу нисам, али сам остарила. Хвала… »
Вести дана »
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 8 минутајош 16 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због кријумчарских балона из Белорусије
Политика пре 1 сатјош 14 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 23 минутајош 11 повезаних