Povezane vesti
"Ja nju vrlo dobro znam": Jovana Joksimović o žestokoj svađi u jutarnjem sa Vedranom Rudan, otkrila da li joj je oprostila
Blic 13.03.2024
I dalje se prepričava razgovor koji se pre nekoliko godina dogodio između Jovane Joksimović i Vedrane Rudan, u jutarnjem programu u kom je književnica pokušala da uvredi voditeljku na osnovu bogatstva i fizičkog izgleda. Kako je Jovana Joksimović u… »
"Ja nju vrlo dobro znam"! Vedrana Rudan u emisijama urnisala Jovanu Joksimović, a evo da li joj je voditeljka oprostila napade
Kurir 13.03.2024
Voditeljka Jovana Joksimović više puta je imala malo neprijatnije razgovore sa Vedranom Rudan kada je gostovala kod nje u emisijama, a kako je delovalo da se ne podnose, sada je stavila tačku na spekulacije. Naime, Jovana kaže da jeste bilo zategnuto u… »
Vesti dana »

"Razgovarao sam sa Zelenskim" Makron: Pozdravljam usvanjanje sankcija protiv Rusije
Večernje novosti pre 2 minutajoš 37 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel 197 dinara, benzin 179 dinara do 25. jula
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Dugoročna najava toplotnog talasa i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 28 povezanih

Četvorica pretukla predsednika Opštine: Prvi čovek Budve smešten u bolnicu, otkrio imena napadača: Motiv povezan sa optužbama iz izborne kampanje?
Blic pre 2 minutajoš 19 povezanih

Premijer Macut o Predlogu zakona o udžbenicima: Od sledeće godine imaćemo nacionalnu grupu udžbenika
Insajder pre 2 satajoš 18 povezanih