Povezane vesti
Navršava se deveta godišnjica pada vojnog helikoptera u Surčinu
RTV Novi Pazar 13.03.2024
Deveta godišnjica pada helikoptera Mi-17 Vojske Srbije (VS), u kojem je poginulo sedam ljudi, obeležena je danas na mestu nesreće u Surčinu paljenjem sveća i polaganjem cveća. Transportni helikopter Mi-17 srušio se 13. marta 2015. godine u širem rejonu… »
Devet godina od pada vojnog helikoptera kod Surčina i pogibije sedam osoba
Sandžak press 13.03.2024
Danas se navršava devet godina od kada se u blizini Beograda srušio transportni helikopter Mi-17 Vojske Srbije a poginulo sedam osoba. Helikopter se srušio 13. marta, 2015. u širem rejonu aerodroma “Nikola Tesla” u Surčinu, na povratku iz Raške odakle je… »
Devet godina od pada vojnog helikoptera u Surčinu
Radio sto plus 13.03.2024
Na mestu nesreće biće upaljene sveće i ostavljeno cveće u znak sećanja na pilota majora Omera Mehića, kapetana kopilota Milovana Đukarića, letače zastavnike Nebojšu Draića i Ivana Miladinovića, medicinare iz Novog Pazara Dževada Ljajića i Miroslava… »
Vesti dana »
“Ne tražimo prekid vatre, agresoru treba snažno odgovoriti”
Vesti online pre 49 minutajoš 47 povezanih
Priveden fotoreporter koji je snimao policiju dok je sprečavala ćerku da vidi Kokanovića
Nedeljnik pre 34 minutajoš 19 povezanih
U Torontu ispaljeni hici na američki konzulat, nema povređenih
Insajder pre 43 minutajoš 59 povezanih
Đedović Handanović na Nuklearnom samitu u Parizu: Srbija bi oko 2040. mogla da dobije prvu nuklearnu elektranu na mreži
RTV pre 29 minutajoš 23 povezane
Od ovog datuma temperatura u padu: Evo da li Srbiju očekuje značajnije zahlađenje, detaljna prognoza
Telegraf pre 3 satajoš 26 povezanih