Повезане вести
Нове претње новинарима у Србији
Слободна Европа 13.03.2024
"Претње стижу континуирано и буквално са свих страна, има их преко хиљаду", каже за Радио Слободна Европа (РСЕ) новинарка из Новог Сада Ана Лалић. Претеће поруке са позивима на линч стижу јој последњих дана преко друштвених… »
Ана Лалић: Утврдили смо идентитет једне особе која ми је претила смрћу
Нова 13.03.2024
Председница Независног друштва новинара Војводине Ана Лалић изразила је очекивање да ће надлежни органи пронаћи починиоце и навела да су истраживачки новинари из НДНВ-а непобитно утврдили идентитет једне од особа која јој је… »
Медијска удружења забринута због учесталих претњи новинарима
Инсајдер 13.03.2024
Коалиција за слободу медија и СафеЈоурналист мрежа упозориле су да су забринуте због континуираних претњи и притисака на медије који трају последњих неколико дана, и затражиле да сви случајеви буду решени у што краћем року, јер… »
Ана Лалић: Утврдили смо идентитет једне особе која ми је претила смрћу
Н1 Инфо 13.03.2024
Председница Независног друштва новинара Војводине Ана Лалић изразила је очекивање да ће надлежни органи пронаћи починиоце и навела да су истраживачки новинари из НДНВ-а непобитно утврдили идентитет једне од особа која јој је… »
Ана Лалић: Утврдили смо идентитет једне особе која ми је претила смрћу, надамо се да ће и тужилаштво
НИН 13.03.2024
Председница Независног друштва новинара Војводине (НДНВ) Ана Лалић изразила је данас очекивање да ће надлежни органи пронаћи починиоце и навела да су истраживачки новинари из НДНВ-а непобитно утврдили идентитет једне од особа… »
Ана Лалић: Утврдили смо идентитет једне особе која ми је претила смрћу, надамо се да ће и тужилаштво
Нови магазин 13.03.2024
Председница Независног друштва новинара Војводине (НДНВ) Ана Лалић изразила је данас очекивање да ће надлежни органи пронаћи починиоце и навела да су истраживачки новинари из НДНВ-а непобитно утврдили идентитет једне од особа… »
Новосадски професори журналистике траже да се казне они који прете новинарима
Ин медија 13.03.2024
Професори и асистенти Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду тражили су од надлежних да санкционишу све оне који новинарима прете смрћу вређају их и прибегавају насиљу. Они су пружили подршку и солидарност… »
Новосадски професори новинарства захтевају кажњавање оних који прете новинарима
Нови магазин 13.03.2024
Професори и асистенти Одсека за медијске студије Филозофског факултета у Новом Саду тражили су данас од надлежних институција да санкционишу све оне који новинарима прете смрћу, упућују им шовинистичке поруке и грубе увреде и… »
Вести дана »

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 1 сатјош 44 повезане

Узнемирујући снимак: Србин који је убио жену и ћерку пуца на специјалце у Бечу – хорор на улици! (видео)
Ало пре 2 сатајош 25 повезаних

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 2 сатајош 34 повезане

Крагујевачки студенти позивају на протест подршке колеги Богдану
Глас Шумадије пре 17 минутајош 34 повезане