Povezane vesti

Bogdana samo što nije rodila trećeg sina, a sestre Rodić slave zajedno: Porodica presrećna, svi čestitaju

Bogdana samo što nije rodila trećeg sina, a sestre Rodić slave zajedno: Porodica presrećna, svi čestitaju

Story 13.03.2024
Otkako se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, porodica Rodić je zanimljiva javnosti. Sestre Rodić danas slave, a sve zanima šta je razlog. Naime, Cecina snajka samo što se nije porodila i porodici podarila još jednog sina koga su odlučili da… »
Veljko rasplakao Bogdanu rođendanskim poklonom, a tek kakve joj je reči uputio (foto)

Veljko rasplakao Bogdanu rođendanskim poklonom, a tek kakve joj je reči uputio (foto)

Svet & Skandal 13.03.2024
Bogdana Ražnatović rođendan proslavlja u najlepšem društvu Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, danas proslavlja dvadeset i osmi rođendan, a tim povodom na društvenim mrežama oglasili su se članovi porodice Ražnatović, ali i… »
(Foto): Veljko Ražnatović napravio iznenađenje Bogdani, a tek da vidite poklon: "Srećan rođendan živote moj, majko…

(Foto): Veljko Ražnatović napravio iznenađenje Bogdani, a tek da vidite poklon: "Srećan rođendan živote moj, majko…

Blic 13.03.2024
Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana, danas proslavlja svoj 28. rođendan, a muž joj je kupio romantičan poklon i priredio joj iznenađenje. Naime, Bogdana Ražnatović, koja je u drugom stanju i uskoro će na svet doneti njihovog trećeg sina… »
"Srećan rođendan, majko tigrova" Bogdana od Veljka za rođendan dobila neverovatan poklon, a tek kako joj je zaova čestitala

"Srećan rođendan, majko tigrova" Bogdana od Veljka za rođendan dobila neverovatan poklon, a tek kako joj je zaova čestitala

Kurir 13.03.2024
Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, čestitao je na društvenim mrežama supruzi Bogdani 28. rođendan. - Srećan rođendan živote moj, majko tigrova - napisao je Veljko u opisu fotografij, uz emotikon crvenog srca. I Anastasija nije… »

Vesti dana »