Повезане вести
Самарџић: Обећао сам оцу да ћу играти у Звезди
Спорт клуб 13.03.2024
Репрезентативац Србије и фудбалер Удинезеа Лазар Самарџић у интервјуу за Цронацхе ди Споглиатоио открио је за кога навија у Србији. – Када смо ишли у Србију, увек су ме водили на Маракану да навијам за Црвену звезду. Мој тата је… »
Лазар Самарџић: Завршићу каријеру у Црвеној звезди
Данас 13.03.2024
Фудбалски репрезентативац Србије, Лазар Самарџић, рекао је да ће каријеру завршити у Црвеној звезди. Везиста Удинезеа се не каје што је одабрао да наступа за Србију уместо Немачке. „Изабрао сам да представљам Србију 2023. и… »
Ово ће одушевити "делије": Српски репрезентативац обећао оцу да ће каријеру завршити у Звезди
Вечерње новости 13.03.2024
ФУДБАЛЕР Удинезеа Лазар Самарџић открио је у једном интервјуу да је обећао оцу да ће каријеру завршити у Црвеној звезди. Фото: ФСС Репрезентативац Србије је истакао да су га увек водили на "Маракану" кад год је био у нашој… »
Репрезентативац Србије најавио спектакуларан трансфер Долазим у Звезду, обећао сам оцу
Дневник 13.03.2024
Лазар Самарџић је у дресу Удинезеа скренуо пажњу најбољих италијанских клубова, и појединих великана ван граница “чизме”. Момак којем је идол Лионел Меси ове сезоне је са неколико атрактивних потеза показао да има дара… »
Самарџићево обећање: "Играћу за Црвену звезду!"
Спортске.нет 13.03.2024
Изабрао је Лазар Самарџић да поред понуде Немачке наступа за репрезентацију Србије, а талентовани фудбалер има и свој избор када је клупска каријера у питању, реч је о Црвеној звезди. Наиме, офанзивац италијанског Удинезеа… »
Самарџић открио где ће завршити каријеру: Ово ће обрадовати навијаче једног од вечитих ривала!
Хот спорт 13.03.2024
‘Када смо ишли у Србију увек су ме водили на Маракану да навијам за Црвену звезду.’ Фудбалер Удинезеа, Лазар Самарџић важи за једног од најперспективинијих везних играча у Серији А, али у Европи. Он за тим из Удина бележи сјајне… »
Вести дана »
Ухапшени због напада на припаднике Националне гарде из Авганистана дошао у САД; Трамп: Чин тероризма
РТС пре 16 минутајош 14 повезаних
Стравичан пожар у Хонгконгу однео најмање 55 живота, зграде и даље горе, пала прва хапшења
Нова пре 31 минутајош 15 повезаних
Нападач пуцао сам: Нема других осумњичених за напад на Националну гарду испред Беле куће (видео)
Курир пре 7 сатијош 11 повезаних